Po truputį atnaujina automobilių parką

UAB „Šakių vandenys“ jau antrą kartą skelbia nereikalingo materialiojo turto viešąjį aukcioną. Įmonė nori išparduoti seną automobilių parką. Nors, pasirodo, iš pirmo karto atsikratyti seno laužo ne taip parasta.

Pirmąjį viešąjį aukcioną UAB „Šakių vandenys“ skelbė dar 2019m. spalio 16 d., tačiau tąkart jis neįvyko, o lapkričio 4 d. buvo skelbiamas pakartotinis aukcionas. Įmonė nori parduoti ekskavatorių „EO 2621“, pagamintą 1990 m., automobilį „VW GOLF“, pagamintą 1997 m., krovininį automobilį „Citroen Berlingo“, pagamintą 1997 m., bei du krovininius automobilius „Mercedes Benz 409“, pagamintus 1988 ir 1983 metais. Per pakartotinį aukcioną įmonei pavyko parduoti tik vieną krovininį automobilį „Mercedes Benz 409“, dar keturios transporto priemonės liko įmonės parke laukti kitų aukcionų. Anot įmonės direktoriaus Kęstučio Vilkausko, sena technika išparduodama, nes ji techniškai pasenusi, o per pastaruosius porą metų bendrovė įsigijo naujesnės technikos. Pasak direktoriaus, jam pradėjus vadovauti įmonei traktorius-ekskavatorius jau stovėjo nenaudojamas, todėl visai natūralu, kad jis parduodamas, be to, reikia atnaujinti ir pasenusius lengvuosius bei krovininius automobilius.
 
Kaip sako K. Vilkauskas, įmonė be technikos tikrai neliks, nes per pastaruosius dvejus metus yra įsigijusi penkis naujesnius automobilius. 2018 m. įsigijo komercinį automobilį „Opel Combo“, krovininį „Mersedes Benz“, o 2019 m. „VW Transporter“ ir „Opel Combo“, „Fiat Doblo“.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.