Šakių seniūnija – neįveikiama sporto žaidynių dalyvė

zaidynesPraėjusį šeštadienį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko tradicinės seniūnijų sporto žaidynės, kuriose dešimt iš 14 rajono seniūnijų aiškinosi, kuri yra sportiškiausia. Į žaidynes neatvyko Gelgaudiškio, Kidulių, Barzdų ir Žvirgždaičių seniūnijų komandos.
 
Nuotr. Tradicinėse seniūnijų sporto žaidynėse sportininkams netrūko entuziazmo ir sirgalių palaikymo.
 
Šiais metais dešimt seniūnijų komandų  tradiciškai varžėsi krepšinio 3x3, tinklinio 3x3, plaukimo, šaudymo, stalo teniso, rankų lenkimo ir virvės traukimo rungtyse. Kaip ir pernai, papildomai buvo organizuojamos atskiros seniūnų varžybos, kuriose jie arba jų atstovai jėgas išbandė trijose rungtyse: šaudymo, smiginio ir baudų metimo.

Jau tapo įprasta, kad Šakių seniūnija kelerius metus iš eilės iškovoja sportiškiausios rajono seniūnijos vardą ir laimi sporto žaidynių mero taurę. Ne išimtis ir šie metai. Antrąją vietą užėmė Lukšių komanda. Treti liko Griškabūdžio atstovai. Beje, reikia paminėti, kad specialiose seniūnų varžybose pirmąją vietą laimėjo Sudargo, antrąją – Sintautų, o trečiąją – Šakių seniūnai arba jų atstovai.

Ypač didelio dėmesio susilaukė plaukimas. Moterys laisvu stiliumi turėjo įveikti 50 metrų, o vyrai - 100 metrų atstumus. Čia geriausiai sekėsi lukšiečiams Paulinai Molotokaitei ir Pauliui Bendoriui. Antri liko Rita Jociūtė ir Paulius Baršauskas iš Slavikų. Trečiąją vietą užėmė Griškabūdžio seniūnijos plaukikai – Irma Pavilionienė ir Mantas Puskunigis.

Kaip ir ankstesniais metais, taip ir šiemet, seniūnijų atstovai susirungė ir šaudymo rungtyje.  Taikliausiai šaudė šakiečiai Edvardas Grigošaitis ir Inga Račiukaitienė.  Antroji vieta atiteko Sudargo atstovams Tadui Povilaičiui ir Ingridai Šukaitytei. Trečiąją vietą užėmė Paulius Urbštas ir Raminta Balsytė iš Kriūkų.

Moterų rankų lenkimo rungtyje nugalėtoja tapo griškabūdietė Rasa Sruoginytė. Antroji vieta atiteko Rasai Valaitienei iš Plokščių. Trečiąją vietą užėmė Slavikų atstovė Rasa Leškevičiūtė.  Tarp vyrų geriausiai pasirodė šakietis Žydrūnas Naujokaitis. Antrąją vietą iškovojo Mantas Sutkus iš Slavikų. Trečioje vietoje liko Lukšių seniūnijos rankų lenkikas Aurimas Subačius.

Krepšinio 3 x 3 rungtyje pirmąją vietą iškovojo Griškabūdžio sportininkai. Antrąją vietą užėmė Sintautų komanda. Trečioji vieta atiteko kriūkiečiams. Tinklinio 3 x 3 varžybose nugalėtojais tapo Šakių seniūnijos atstovai. Antroje vietoje liko Lukšių komanda. Trečiąją – iškovojo slavikiečiai. Stalo teniso rungtyje pirmavo lekėtiškiai. Antrąją vietą užėmė Šakių seniūnijos sportininkai. Trečiąją – laimėjo Lukšių komanda.

Virvės traukimo rungtyje nugalėtojais tapo Lukšių seniūnijos atstovai. Antroji vieta atiteko griškabūdiečiams, o trečiąją vietą užėmė Sudargo komanda. Čia, kaip ir daugelyje kitų rungčių, komandoms netrūko entuziastingo tiek pačių seniūnų, tiek kitų sirgalių palaikymo.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.