Tradicinėse štangos spaudimo varžybose – šakiečių pergalės

Balandžio 18 dieną rajono savivaldybės Jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko kasmetinės štangos spaudimo varžybos. Į jas atvyko gausus būrys sportininkų iš visos Lietuvos. Tarp jų - ir šakiečiai, pasiekę ypač gerų rezultatų.
 
Moterų kategorijoje pirmąją vietą užėmė Daiva Meletaitienė. Antroje vietoje liko Aurelija Šukytė. Trečiąją vietą užėmė Rimantė Naujokaitytė. Jaunučių kategorijoje geriausiai pasirodė Vaidas Jakštys. Antrąją vietą iškovojo Daumantas Lekavičius. Trečias liko Lukas Šileika. Jaunių kategorijoje nugalėtoju tapo Edvinas Ignatavičius. Antrąją vietą laimėjo Henrikas Ignatavičius. Trečiąją vietą užėmė Saulius Jakštys. Jaunimo kategorijoje pirmas buvo Edvinas Zubrus. Antras liko Rokas Černiauskas. Trečiąją vietą iškovojo Tomas Tomkus.

Suaugusiųjų iki 83 kg grupėje nugalėjo Nerijus Bimbiris. Antrąją vietą laimėjo  Karolis Šniepis. Trečioje vietoje liko Egidijus Matulaitis. Suaugusiųjų virš 83 kg grupėje geriausią rezultatą parodė ir absoliučiu varžybų nugalėtoju tapo Deividas Albušis. Antrąją vietą iškovojo Gintaras Kriaučiūnas. Trečias liko Darius Stankevičius. Veteranų kategorijoje pirmąją vietą laimėjo Artūras Virbickas. Antras liko Rimantas Simokaitis. Trečiąją vietą užėmė Laimonas Rudokas.

Visi prizininkai buvo apdovanoti Šakių rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus įsteigtais medaliais, diplomais ir taurėmis bei vertingomis rėmėjų „Fitsport“ ir „Aletovis“ dovanomis. Varžybas organizavęs Šakių sporto klubas „Fortūna“ dėkoja visiems dalyviams ir jų rėmėjams: „Fitsport“, Šakių rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriui, „Impress“, MB „Sulciukas“ bei Šakių sporto klubui „Audra“.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.