„Kubiliai“ – A lygos čempionai

kubiliaiPraėjusį penktadienį finišavo rajono krepšinio A lygos pirmenybės, kur auksas po atkaklios kovos atiteko „Kubiliams“, antrieji liko „Valjonos“ krepšininkai, o trečioji šiais metais - „Nova“. Šį savaitgalį paaiškės B lygos laimėtojai.
 
Nuotr. Po metų pertraukos lygos auksą iškovojo „Kubilių“ krepšininkai.
 
Lemiamoje kovoje dėl trečiosios vietos susirungė „Novos“ ir „Kriūkų“ komandos. Pergalę ir bronzos medalius, rezultatu 90:84, iškovojo griškabūdiečiai. Tad pernai pirmąja vieta džiaugęsi krepšininkai šiais metais iškovojo trečiąją lygos vietą. Paskutinėse lygos varžybose rezultatyviausiai už „Novą“ žaidė M. Užupis, pelnęs 37 taškus, K. Meiliūnas pridėjo 16 taškų. „Kriūkams“ 25 taškus surinko P. Stanaitis, po 16 - A. Stanaitis ir A. Švelnys.

Kovoje dėl aukso medalių susikovė „Kubiliai“ ir „Valjona“, kur savo pranašumą, palaužę priešininkus, įrodė ir pirmąją vietą iškovojo „Kubilių“ krepšininkai. Tarp jų pasižymėjo P. Parachomikas, pelnęs 28 taškus, E. Stanionis pridėjo 14. Naumiestiečiams V. Kružikas įmetė 23 taškus, G. Būda – 19.

Antradienį ir ketvirtadienį vyko Veteranų turnyro pusfinaliai. „Lekėčiai“, rezultatu 67:80, nusileido „Girėnams“. Laimėtojams po 23 taškus pelnė A. Čižauskas ir A. Krasko. Tarp lekėtiškių rezultatyviausiai žaidė A. Zymonas, kurio sąskaitoje 18 taškų, iš jų 4 tritaškiai, E. Juočiūnas pridėjo 16 taškų. „Vėjas“, rezultatu 85:56, palaužė „Veteraną“. Nugalėtojų komandai 26 taškus surinko Ž. Šimaitis, 23 pridėjo G. Bacevičius. „Veteranui“ 16 taškų pelnė D. Jasevičius, 7 įmetė V. Bagdanavičius.

Šį savaitgalį toliau vyks tiek Veteranų turnyro, tiek B lygos varžybos. Ir vienur, ir kitur netruks sportinio azarto, nes bus išsiaiškinta, kurios komandos vertos medalių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ko tikitės iš perrinkto šalies Prezidento?

klausimelis 05 28Vilma iš Šakių:

Be abejo, kad dalyvavau rinkimuose. Rezultatus žinau. Iš antrai kadencijai perrinkto šalies vadovo tikiuosi stabilumo. Gal mažiau reikėtų pyktis su kaimynais. Ne viskas Prezidento galiose, jei žmonės tikisi, kad jis pensijas gali pakelti. Visgi nemanau, kad čia daug kas pasikeis. Tas pats bus. Plauks pasroviui ir viskas. 

klausimelis 05 28 2

Alma iš Šakių:

Aš manau, kad Gitanas Nausėda priims svarbių sprendimų. Ypač reikia švietimo, sveikatos srityje. Iki šiol švietimo ministro neturime. Sveikatos srityje labai daug ko trūksta. Šitokios eilės patekti pas gydytojus. Čia taip tiek Šakiuose, tiek Kauno klinikose. Per tą laiką, kol prieini pas gydytoją, ir numirti galima. Dabartinis Prezidentas, manau, tinkamai atstovavo mūsų šaliai. O dėl santykių su Rusija sunku ką nors komentuoti.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.