Nemunas pasiglemžė pirmąsias aukas rajone

naras
Nuotr. Narai dirbo pamainomis, jie teigė, kad skenduolių paiešką sunkino neskaidrus Nemuno vanduo.


Savaitgalį Pakalniškių kaime (Gelgaudiškio sen.) Nemunas pasiglemžė 38 m. vyriškio gyvybę. Su juo kartu buvusios 33 m. moters kūną ugniagesiai gelbėtojai surado trečiadienio popietę už trijų kilometrų nuo tragedijos vietos ties Skaistakaimio kaimu.
 
Liepos 9 d., sekmadienį, 20.25 val. buvo gautas pranešimas, kad Gelgaudiškio seniūnijos Pakalniškių kaime, ties Nemuno pakrante, stovi paliktas atrakintas automobilis „Renault Scenic”. Į tą pačią vietą atvykusiems kitiems poilsiautojams kilo įtarimas, kodėl prie automobilio taip ilgai niekas neateina. Pagal atrakintame automobilyje rastus dokumentus buvo nustatytas mašinos savininkas, kurio artimieji pranešė, kad automobiliu prie Nemuno išvažiavo sūnus. Nuogąstavimai, jog iškylautojai nuskendo, pasitvirtinto.

Apie pusę dešimtos vakaro iš Marijampolės atvykę narai 23.11 val. 15 m atstumu nuo kranto keturių metrų gylyje, duobėje, surado vyriškos lyties skenduolio kūną. Krante palikti asmens dokumentai liudijo, kad vyras gimęs 1979 m. Toliau buvo ieškoma moters.

Šakių ugniagesiai gelbėtojai ir Marijampolės narai skenduolės ieškojo kasdien, tačiau paieškos buvo bevaisės.

Jaunos moters kūnas buvo rastas trečiadienį, apie 14 val. Skenduolės kūnas rastas vieno metro gylyje už beveik keturių km nuo tragedijos vietos Nemune, ties Skaistakaimio kaimu, netoli kranto.

Kaip informavo Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Virginijus Rekešius, trečiadienį Nemuno pakrantes iš valties žvalgė tik ugniagesiai gelbėtojai, jie pastebėjo ir ištraukė moters kūną.

„Tai pirmos aukos rajone ir gana skaudžios – nuskendo du žmonės. Nemunas yra pavojinga upė, daug duobių bei sūkurių vagoje, statūs šlaitai. Galiu teigti, kad gana greitai pavyko surasti skenduolius“, – kalbėjo V. Rekešius. Dėl ko savaitgalį nuskendo du žmonės, aiškinasi policijos pareigūnai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.