Kriminalai (2013-06-28)

Vogė
Birželio 23 dieną vagys nusiaubė D. J., gyvenančio Plynių kaime, Lukšių seniūnijoje, namus. Išplėšus langą, buvo patekta į gyvenamojo namo vidų, iš kur vagys išnešė tris auksinius žiedus, televizorių „Samsung“ ir kitus daiktus. Padaryta bendra 2860 litų turtinė žala.

Birželio 25 dieną griškabūdietis A. D., atvykęs anksti ryte į ganyklą, rado išplėštą metalinę spintą, kuri buvo pritvirtinta prie  karvių melžimo aikštelės korpuso. Iš jos dingo akumuliatorius ir 10 metrų dvigyslio kabelio. Ūkininkas patyrė 500 litų nuostolį.

Birželio 25 dieną šakietis A. T. pastebėjo, kad  iš buto, priklausančio broliui A. T.,  neaiškiomis aplinkybėmis dingo  mobiliojo ryšio telefonas  ir  fotoaparatas. Įsilaužimo į butą žymių nėra. Padaryta 200 litų turtinė žala.

Apgavo
Birželio 23 dieną į policiją kreipėsi Kriūkų seniūnijos Tervydonių kaimo gyventoja L. K. Ji pranešė, kad jos pusbrolis G. V. apgaule išviliojo banko sąskaitos internetinės bankininkystės prisijungimo duomenis. Jais pasinaudojęs pusbrolis gegužės 18 dieną iš UAB „4 finance“ paėmė 1000 litų paskolą, o vėliau šiuos pinigus pasiėmė iš L. K. priklausančios banko sąskaitos.

Apgadino
Birželio 25 dieną į policiją kreipėsi R. M., gyvenantis Papartynų kaime. Jis pranešė apie rastą apgadintą jam priklausantį automobilį. Aštriu daiktu buvo suraižytos visos ketverios durelės, visi sparnai bei variklio ir bagažinės dangčiai. Manoma, jog automobilis galėjo būti apgadintas Zyplių dvare Joninių šventės metu.

Mirė
Birželio 25 dieną Šakių greitosios medicinos pagalbos stoties felčerė, nuvykusi suteikti medicininę pagalbą S. B., gyvenančiam Mikytų kaime, konstatavo jo mirtį. Nuvykus ir apžiūrėjus S. B. lavoną, išoriškai matomų smurto žymių nerasta, lavonas mirties priežasčiai nustatyti išgabentas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos Jurbarko poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.