„Žiburio“ merginų ansamblis – „Dainų dainelėje“

„Dainų dainelė“ - tai vienas unikaliausių, daugiausiai dalyvių pritraukiančių, ilgametes tradicijas turinčių ir tęsiančių šalies muzikinių renginių. „Dainų dainelė“ siekia puoselėti dainavimo kultūrą, skatinti gabių vaikų meninę saviraišką, atrinkti geriausius šalies solistus ir vokalinius ansamblius.

Gegužės 3 dieną Šakių „Žiburio“ gimnazijos merginų ansamblis, vadovaujamas mokytojos Daivos Martinaitienės, dalyvavo Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė“ filmavime Vilniuje. Prieš tai ansamblis praėjo visus konkurso etapus. Merginos atliko Laimio Vilkončiaus dainą „Tu“. Gitara akompanavo Domantas Starkauskas, o smuiku pritarė Paulina Balniūtė. Garbinga komisija dalyvius vertino pagal šiuos kriterijus: intonavimą, vokalinius duomenis, ansambliškumą, repertuaro pasirinkimą ir interpretaciją, artistiškumą, sceninę kultūrą. Merginos ir jų vadovė tikisi visų palaikymo už jų kolektyvą balsuojant adresu www.dainudainele.lt, o pasirodymą per LRT televiziją bus galima pamatyti gegužės 22 d.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px