Darbuotojams – sveikinimo žodžiai, gėlės ir padėkos

soc paslaugu kolektyvas
Šakių socialinių paslaugų centro direktorė Vilma Bielskienė (centre) labiausiai džiaugėsi ir gyrė savo gausų ir profesionalų kolektyvą, kuris šiemet išaugo iki 104 darbuotojų. D. Pavalkio nuotr.

Asta Saulė ŠULSKYTĖ

Praėjusį penktadienį į tradicinį šventinį pasibuvimą susirinkę Šakių socialinių paslaugų centro darbuotojai prisiminė prabėgusius metus, pasidžiaugė rezultatais, palinkėjo vieni kitiems sėkmės ateinančiais. Jo metu buvo įteiktos padėkos šiek tiek veržliau, kūrybingiau ir iniciatyviau dirbusioms darbuotojoms.

„Metai buvo sunkūs, sudėtingi, kaip ir kiekvieni. Labiausiai didžiuojuosi profesionalia, darbščia ir pareiginga mūsų komanda – centre jau yra 104 darbuotojai. Ją šiemet papildė penki darbuotojai iš naujai įsikūrusio krizių centro, kuris rajonui buvo labai reikalingas. Pradėta nauja pavėžėjimo paslauga. Tad paslaugų skaičius išaugo iki 14. Dalyvaujame aštuoniuose projektuose. Tad kiekvienas darbuotojas yra labai reikalingas, nes paslaugas teikiame tiems žmonėms, kurie dėl vienokių ar kitokių priežasčių negali savimi pasirūpinti. Per mėnesį centras paslaugas teikia 1 tūkst. 200 rajono gyventojų“, –  trumpai apie veiklą kalbėjo Šakių socialinių paslaugų centro direktorė Vilma Bielskienė.

„Ačiū už tai, kad esat šalia manęs, už tai, ką darot“, – vadovė dėkojo savo kolektyvui, švenčių proga visiems linkėdama ramybės, kantrybės, negailėti vieni kitiems gero žodžio ir tiesiog būti savimi.

Kolektyvu džiaugėsi ir rajono savivaldybės meras Raimondas Januševičius, tvirtinęs, kad darbo, kurį dirba Socialinių paslaugų centro darbuotojai, nepamatuosi ir nepasversi, dalintis visada gera, bet ir patiems reikia pasisemti, kad turėtum, ką dalinti. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad ir šypsena yra didžiulė dovana, todėl linkėjo, kad iš centro darbuotojų veidų ji niekada nedingtų.

„Aš esu jums be galo dėkinga, kad jūs matot kiekvieną žmogų, kuris yra toli nuo miesto, gyvena vidury miškelio, toli nuo centro, kad sugebate savyje atrasti jėgų, švelnių žodžių, rankų šilumos ir atjautos paliesti, apkabinti ir suteikti žmogui didelį džiaugsmą“, – kalbėjo renginyje dalyvavusi savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Daiva Pilypaitytė.

Renginio metu meras įteikė padėkos raštus, kurie už nuoširdų ir kokybišką darbą bei asmenines iniciatyvas buvo skirti šioms Socialinių paslaugų centro individualios priežiūros darbuotojoms: Elzai Bakienei, Irenai Mačienei, Alvydai Kirkickienei, Raimondai Rimienei, Sandrai Sendžikienei, Marijai Damijonaitienei, Birutei Varankovienei ir Sonatai Mozūraitienei bei atvejo vadybininkei Simonai Stankevičienei, o viso kolektyvo jaukiam pasibuvimui perdavė jo vadovei nedidelę dovanėlę.

Padėkas šiais metais už atsidavimą savo kilniam ir atsakingam darbui, už gerumą ir rūpestingumą tiems, kam labiausiai reikia, skyrė ir įstaigos vadovė. Jas įteikė Vilmai Sutkaitienei, Lidijai Masaitienei ir Linai Visockienei.  Atskiros dovanėlės buvo skirtos ir šiais metais asmenines sukaktis minėjusiems darbuotojams.

Sveikinimo žodžius gausiam Socialinių paslaugų centro kolektyvui skyrė ir Marijampolės apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus Šakių rajone patarėja Indrė Jurjonienė, koncertą dovanojo Šakių meno mokyklos kolektyvas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.