Patalpas leis išsinuomoti vaistinei

Šakių pirminės asmens sveikatos priežiūros centras (PASPC) pagal panaudos sutartį naudojasi visu poliklinikos pastatu, bet įsikūrus UAB „Zanavykų klinika“ ir ten perėjus dirbti keturioms gydytojoms, liko nenaudojamų patalpų.

Norint sumažinti komunalinių mokesčių naštą, jas bus leidžiama išnuomoti viešo konkurso būdu. Rajono savivaldybės administracija siūlo pakeisti pirmame aukšte esančių patalpų paskirtį iš „gydymo“ į „prekybos“, nes tikisi jas išnuomoti vaistinės veiklai, kurios paslaugomis būtų patogu pasinaudoti poliklinikos pacientams. Taip pat įstaiga vykdo projektą, pagal kurį bus suremontuota keletas patalpų. Dviejų iš jų įstaiga anksčiau planavo nenaudoti ir prašė grąžinti savivaldybės žinion, tačiau paaiškėjo, kad jos turi likti naudojamos, todėl turi būti pakeistas ankstesnis sprendimas. Tą savivaldybės taryba ir padarė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.