Traktorius pakelėje „ilsėjosi“ net kelias dienas

traktorius griovyjeGruodžio 20 d. policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Sintautų seniūnijos Kirmiškių kaimo ribose pakelėje nuvirtęs guli traktorius T-25.

Nuotr. Kirmiškių kaimo pakelėje nuvirtęs traktorius T-25 gulėjo net keletą dienų, kol šeimininkas teikėsi jį pasiimti.

Apie šį įvykį pareigūnams pranešė pro šalį važiuojantys žmonės, nes traktorius pakelėje gulėjo netoli regioninio kelio Šakiai–Vilkaviškis. Atvykę pareigūnai užfiksavo eismo įvykį, išsiaiškino aplinkybes ir susisiekė su traktoriaus savininku, Kirmiškių kaimo gyventoju J. A. Pasirodo, kad traktorius į griovį nuvažiavo dėl to, kad nulūžo priekinis ratas. Nukentėjusiųjų nėra, žala niekam nepadaryta, tačiau traktoriaus šeimininkas neskubėjo iš pakelės pasiimti savo sugadinto turto ir traktorius ten gulėjo net keletą dienų. Šis įvykis trukdė policijos pareigūnų darbą, nes važiuojantys keliu Šakiai–Vilkaviškis vis pranešinėjo apie šį traktorių kaip apie ką tik atsitikusį eismo įvykį. Po kelių dienų traktoriaus šeimininkas vis dėlto pasiėmė savo transporto priemonę iš pakelės. Apie šį eismo įvykį nebuvo informuoti Aplinkos apsaugos Šakių rajono agentūros darbuotojai, todėl nėra aišku, ar iš traktoriaus išbėgo tepalai, degalai ar kitas skystis, kuris galėjo pridaryti žalos gamtai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.