Dėl geresnės kokybės vandens tenka pakentėti

darbai vandenys
Nuotr. Daugėliškių kaimo gyventojai netrukus turės naują vandentiekio trasą, kurią antra savaitė tiesia UAB „Šakių vandenys“ darbuotojai.

Jau antra savaitė Šakių seniūnijos Daugėliškių kaimo gyventojai darbo dienomis turi pakentėti be vandens. Vandens tiekimas darbo valandomis nutrūksta dėl to, kad čia naują vandentiekio vamzdį kloja UAB „Šakių vandenys“ darbuotojai.
 
Kaip sako UAB „Šakių vandenys“ direktoriaus pavaduotojas gamybai Donatas Krukas, Daugėliškių kaimo gyventojai jau kuris laikas skundėsi prasta vandens kokybe, kuri suprastėjo dėl to, kad kaime nedaug gyventojų ir vamzdžio diametras pagal suvartojamo vandens kiekį yra tiesiog per didelis. Dėl to jame nuolat nusistovi nešvarumų, geležies, o gyventojai gauna prastos kokybės vandenį.

Kilometro ilgio prastą, susidėvėjusį 160 mm diametro vamzdį bendrovė iš savo finansinių resursų keičia nauju, 75 mm diametro vamzdžiu. Direktoriaus pavaduotojas D. Krukas mano, kad darbai bus baigti kitą savaitę ir gyventojai galės džiaugtis kokybiškesniu vandeniu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.