T. Watsono debiutas „Vytyje“ pažymėtas pergalėmis

watson
Nuotr. Prie „Vyčio“ prisijungęs 36-erių aukštaūgis Travisas Watsonas ne tik žais, bet komandoje žengs pirmuosius žingsnius trenerio karjeroje ir talkins Aurimui Jasilioniui.

Buvęs Kauno „Žalgirio“ legionierius Travisas Watsonas atgaivina profesionalaus krepšininko karjerą. Amerikietis iki sezono pabaigos vilkės Mezon-NKL rungtyniaujančios Šakių „Vyčio“ ekipos marškinėlius.
 
Penktadienį Šakių „Vytis“ namų arenoje 96:65 (20:10, 23:6, 23:30, 30:19) sutriuškino „Telšius“ ir laimėjo 13-ąjį kartą iš eilės. Telšių krepšininkams tai buvo trečiasis pralaimėjimas per paskutiniąsias ketverias rungtynes.

Vilkintis 35-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius 36-erių T. Watsonas žaidė dvi minutes, per kurias pasižymėjo dviem atkovotais kamuoliais ir viena pražanga.

Beveik pusę Šakių komandos taškų (43 taškus) surinko šešis tritaškius pataikiusio Pauliaus Beliavičiaus (22 (6/8 trit.) ir dvigubą dublį surinkusio Edvino Jezukevičiaus (21 (10 atk. kam.) duetas. Aurimas Majauskas pridėjo 14 taškų.

Šeštadienį Aurimo Jasilionio auklėtiniai svečiuose 102:75 (15:17, 33:22, 30:17, 24:18) neturėjo vargo su be Dovydo Rediko žaidusia „Jonava“. Paskutinės 10 minučių rungtynėse tebuvo formalumas ir Šakių ekipa iškovojo užtikrintą pergalę.

Rezultatyviausiai žaidė E. Jezukevičius, pelnęs 19 taškų, Paulius Beliavičius pridėjo 16, Gytis Radzevičius 15 taškų.

Skelbiama, kad T. Watsono vaidmuo komandoje neapsiribos tik buvimu aikštelėje. 36-erių aukštaūgis „Vytyje“ taip pat žengs pirmuosius žingsnius trenerio karjeroje ir talkins A. Jasilioniui.

„Jau vasarą kalbėjom apie galimybę dirbti kartu. Dabar kalbos įgijo kūną. Travisas suteiks mums solidumo ir pasitikėjimo jėgomis. Ypač aukštaūgiams – tiek žaisdamas kartu u jais, tiek dalindamas jiems patarimus. Didžiausio indėlio iš jo laukiame per atkrintamąsias, kol kas jį tik registruosime rungtynėms ir bandysime integruoti į komandą. Kaip pagrindinius Traviso ginklus aikštelėje matau geležines užtvaras ir atkovotus kamuolius. NKL mastais, nepaisant jo amžiaus, tai yra mašina. Jis mums padės siekti tikslo, o to tikslo link mes einame tvirtais žingsniais“, – apie naująjį pirkinį nkl.lt kalbėjo „Vyčio“ vyriausiasis treneris A. Jasilionis.

„Čia atsidūriau ne atsitiktinai. Tai – profesionali komanda, kurioje dirbama profesionaliai. Trenerį pažįstu jau dvejus metus, kartu dirbdavome krepšinio stovyklose Lietuvoje. Aurimas emocingas, labai įsitraukęs į žaidimą. Pasitikiu juo ir, manau, mums puikiai seksis dirbti kartu, tik pirma reikia įsilieti į komandą. Aikštelėje mano didžiausias talentas – kova dėl kamuolių. Aš iš prigimties esu kovotojas, fiziškas žaidėjas, o 36-eri nėra toks jau didelis amžius“, – sakė naują karjeros stotelę radęs T. Watsonas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.