Nuplėštas paskutinysis „Audros“ sporto aikštyno krepšinio lankas

Nuo antradienio Šakių sporto klubo „Audra“ aikštynas ištuštėjo – nulaužtas paskutinis krepšinio lankas ir, matyt, vaikams čia jau nebėra ką veikti. Klubo prezidento ir aikštyno įrengimo iniciatoriaus Kęstučio Smirnovo teigimu, naujas krepšinio lankas su lenta kainuoja apie  1 tūkst. litų. Tai nemaži pinigai, tačiau vaikai, matyt, to neįvertina.

Nuotr. K.Smirnovas apgailestavo, kad antrasis lankas atlaikė tik dvejus metus.

Aprodydamas aikštyną ir besimėtantį ant žemės antrąjį krepšinio lanką, K.Smirnovas prasitarė, kad pirmasis buvo nulaužtas maždaug prieš porą metų. Tada nesėkme baigėsi vieno marijampoliečio krepšinio technikos demonstravimas. „Jis ne tik visu svoriu užsikabino ant lanko, bet dar ir kojas užsikėlė, - pasakojo  sporto aikštyno įrengimo iniciatorius. – Aišku, lankas tokio svorio neatlaikė. Aš išsiaiškinau, kas ir kaip jį nulaužė. Galvojau, liko vienas, tai labiau saugos. Deja, antrasis atlaikė tik dvejus metus. Gaila. Dabar čia galima žaisti tik futbolą, o dangai išdžiūvus, nutiesime tinklą lauko tenisui.“


„Vienas toks lankas kainuoja apie 1 tūkst. litų. Iš kur juos gauti?  - klausė į aikštyno pastatymą apie 200 tūkst. litų investavęs K.Smirnovas.  -  Aikštelė nemokama – žaisti galėjo kas norėjo, niekas nekontroliavo. Pasirodo, blogai, kai niekas nekontroliuoja. Kadangi aikštyną juosia aukšta tvora, vaikai susirado spragą ir lįsdami į kaimyno teritoriją pasiimti įskriejusio kamuolio, sugadino tinklą.“ Nors prie į įėjimo į sporto aikštyną kabo taisyklės, kad čia draudžiama šiukšlinti, neštis gėrimų ar maisto stiklinėje taroje, vestis šunis, laipioti ant tvorų ir laužyti inventorių ir t.t., vaikai, matyt, jų neskaito. Klubo prezidentas atviravo, kad jam čia tenka ir šiukšles surinkti, ir paliktus gamtinius reikalus sutvarkyti. Gaila, kad šiandieninis jaunimas nevertina to, ką gauna nemokamai.


„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.