Kriminalai (2015-02-10)

Pasigedo grandinėlės
Vasario 4 dieną, apie 12 val., 49- erių metų moteris, gyvenanti Šakiuose, Beržų g., būdama namuose pasigedo auksinės grandinėlės, kurią buvo pasidėjusi kambaryje ant spintelės. Turtas nedraustas. Nuostolis - 1000 eurų.

Apvogė garažą
Vasario 5 dieną, apie 15 val., Lekėčių seniūnijos Kretkampio kaime gyvenantis 56 - erių metų vyras pastebėjo, jog atstūmus užrakintas duris, buvo patekta į garažą, esantį Lekėčiuose ir pagrobta automobilio keltuvas bei įrankių komplektas. Nuostolis - 87 eurai. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Išgąsdino kaukėti plėšikai
Vasario 6 dieną, apie 9.32 val., į policijos komisariatą kreipėsi 78- erių metų moteris, gyvenanti Kudirkos Naumiestyje. Ji teigė, jog vasario 4 dieną, apie 21 val., išėmę verandos lango stiklą ir atrakinę iš vidaus durų spynoje buvusiu raktu duris, į jos gyvenamąsias patalpas įsibrovė du kaukėti vyriškiai, kurie apieškojo kambaryje buvusią pareiškėjos rankinę ir nieko neradę, moteriai pasakius, kad iškvies policiją, pasišalino.

Sodyboje darbavosi vagys
Vasario 6 dieną, apie 14.06 val., į policiją kreipėsi Kudirkos Naumiestyje gyvenanti 68- erių metų moteris. Ji pranešė, kad vasario 1 dieną, apie 15 val., ji pastebėjo, kad numušus nuo garažo durų pakabinamą spyną, įsibrauta į jai priklausantį garažą, esantį jos gyvenamos sodybos teritorijoje. Vagys pagrobė benzininį pjūklą „Stihl 029“, tris metalinius kauptuko noragus, garso kolonėles „Pionier“ ir garso stiprintuvą „Radiotechnika“. Nuostolis - 545 eurai. Turtas nedraustas.

Staiga mirė
Vasario 7 dieną, apie 21 val., namuose, esančiuose Šakių r. , Lukšių miestelyje, staiga mirė 57- erių metų vyras (kūnas be išorinių smurto žymių).

Pavogė seifą
Vasario 7 dieną, apie 23.10 val., pastebėta, kad išplėšus duris, įsibrauta į gyvenamąjį namą, esantį  Lukšių miestelyje, ir pavogta tuščias metalinis seifas, nešiojamas kompiuteris ,,Asus“ ir dvi poros auksinių auskarų. Nuostolis - 700 eurų.

Smurtavo
Vasario 8 dieną, apie 20 val., namuose, esančiuose Sudargo seniūnijos Pervazninkų kaime, neblaivus 31- erių metų  vyras smurtavo prieš savo 32- iejų metų žmoną. Įtariamasis iš namų pasišalino.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.