Iš Šešupės ištraukė automobilį

auto sesupeje
Nuotr. Ištraukti iš individualaus namo kiemo į Šešupę nuriedėjusį automobilį prireikė nemažai laiko ir pastangų.


Ugniagesiai gelbėtojai ir narai visą trečiadienio popietę iki vakaro iš Šešupės traukė Kudirkos Naumiesčio gyventojo automobilį, darbus jie baigė apie 20 valandą. Pirminiais duomenimis, automobilis „Volkswagen Touran“ nuriedėjo į upę iš individualaus namo kiemo.
 
Sausio 25 d. apie 15 val. buvo gautas pranešimas, kad Kudirkos Naumiestyje iš Šešupės gatvėje esančio kiemo į upę nuriedėjo automobilis. Į įvykio vietą iškviesti Šakių ir Kudirkos Naumiesčio ugniagesiai automobilį rado už 450 metrų nuo įvykio vietos, nuneštą Šešupės srovės prie Vinco Kudirkos tilto ir visiškai apsemtą vandens. Buvo iškviesti narai iš Marijampolės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos.

Pasak ugniagesių gelbėtojų, buvo sunku patekti iki automobilio, nes upės pakraščiai buvo užšalę, todėl grandininiais pjūklais teko išpjaustyti upės ledą. Dėl sraunios upės srovės narui buvo nelengva nuplaukti iki automobilio. Jis užkabino buksyravimo lynus ir panaudojus automobilinę gervę bei pasitelkus į pagalbą ūkininko traktorių automobilis „VW Touran“ (2006 m.) buvo ištrauktas iš upės.

Automobilio gelbėjimo darbai užtruko iki 20 val. Pirminiais duomenimis, gamtai žala nepadaryta.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px