Kriminalai (2017-08-22)

Smurtavo
Rugpjūčio 17 d. 14.37 val. Plokščių miestelio gyventojas (g. 1983 m.) namuose smurtavo prieš savo motiną (g. 1959 m.).
Rugpjūčio 17 d. 19.15 val. policijai pranešta, kad namuose neblaivus (2,04 prom.) šakietis (g. 1991 m.) smurtavo prieš savo tėvą (g. 1966 m.). Įtariamasis sulaikytas.
Rugpjūčio 18 d. apie 18.30 val. Šakių r. Aleksandravo k. gyventojas (g. 1969 m.) būdamas neblaivus (2,88 prom.) namuose sumušė savo sesers vyrą (g. 1947 m.). Įtariamasis sulaikytas.

Vairavo neblaivūs
Rugpjūčio 17 d. 14.16 val. policija gavo pranešimą, kad juodos spalvos motociklu važinėja neblaivus vyras. Nuvykus minėtu adresu, buvo griovyje rastas motoroleris „Yamaha“ ir prie jo gulintis neblaivus (2,99 prom.) Plokščių seniūnijos Kubilių kaimo gyventojas (g. 1982 m.). Vyras prisipažino, kad vairavo nurodytą transporto priemonę. Dėl veido sužalojimo jis buvo pristatytas į Šakių ligoninę.
Rugpjūčio 18 d. 21.28 val. Šakių seniūnijos Duobiškių kaimo ribose buvo pastebėtas nuo kelio važiuojamosios dalies nuvažiavęs automobilis „Opel Omega”, kurį galimai vairavo neblaivus (1,63 prom.) vyras (g. 1994 m.).
 
Padirbtos kupiūros
Rugpjūčio 17 d. 17.45 val. gautas pranešimas, kad du nepažįstami vyrai parduotuvėje, esančioje Šakiuose Kęstučio g., už prekes atsiskaitė galimai padirbtomis 50 eurų (2 vnt.) kupiūromis.

Susižalojo
Rugpjūčio 19 d. apie 12 val. Barzdų miestelyje, namų valdos teritorijoje, vyras (g. 1958 m.) benzininiu pjūklu pjovė medį, medžiui krentant viena jo šaka pataikė jam į galvą ir sužalojo. Marijampolės ligoninėje medikai vyrui nustatė kaukolės bei klubo sąnario lūžius ir išvežė į Kauno klinikas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.