Degė namo stogas

gaisras berckiu k
Vasario 17 d. rajono ugniagesiai skubėjo gesinti liepsnojančio namo stogo.

Pranešimas apie Kidulių sen. Berckių k. individualiame name kilusį gaisrą buvo gautas praėjusio penktadienio popietę.
 
Atvykus ugniagesiams, aplink kaminą degė namo stogas. Pastatas buvo medinis, vieno aukšto, stogas dengtas šiferiu. Gaisro metu apdegė apie 15 m² stogo konstrukcijų, aprūko virtuvė.

Kaip informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Rolandas Pavalkis, gaisro priežastis – neatsargus elgesys su ugnimi. Pareigūnas pasakojo, kad garbaus amžiaus namo savininkė jam yra žinoma, prieš metus yra lankęsis sodyboje prevencinių akcijų metu ir perspėjęs senolę dėl netinkamai ant krosnies laikomų įvairių skudurų.

„Ant viryklės nukrito skuduras ir užsidegė. Šeimininkė skudurą pati ir užsigesino, tačiau buvo įrengta tokia ventiliacija, liepsną pagriebė ir užsidegė stogas. Stogas buvo skiedrinis, ant jo uždėtas šiferis. Gana laimingai dar viskas pasibaigė“, – pasakojo R.Pavalkis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.