Šakių komisariate atliekami trys patikrinimai

policija4Šiuo metu Šakių rajono policijos komisariate Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlieka net tris tarnybinius patikrinimus. Tai pirmas toks atvejis, kai vienu metu tiriami net trys galimi pažeidimai.

Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Harimantas Poškevičius informavo, kad šiuo metu Šakių rajono policijos komisariate atliekami trys tarnybiniai patikrinimai. Vienas tarnybinis patikrinimas atliekamas dėl to, kad galimai Šakių policijos komisariato pareigūnai laiku neužregistravo įvykio duomenų bazėje. Kitas patikrinimas vyksta dėl to, kad Šakių pareigūnai, gavę iš piliečio pranešimą apie įvykį, galimai netinkamai į jį sureagavo. Trečias tarnybinis patikrinimas atliekamas dėl Šakių policijos komisariato areštinėje laikomų asmenų laikymo tvarkos pažeidimų. Pastarasis tyrimas atliekamas kartu su pradėtu ikiteisminiu tyrimu dėl galimo Viešosios policijos skyriaus viršininko Beno Kriščiūno piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, kai jis areštuotus asmenis atsivežė dirbti į savo sodybą.

Pasak apskrities policijos komisariato viršininko pavaduotojo H. Poškevičiaus, du pirmieji tarnybiniai patikrinimai bus baigti tirti jau artimiausiu metu. Iki šiol Šakių policijos komisariatas niekada neišskirdavo iš kitų apskrities komisariatų tarnybinių patikrinimų gausa ar jų sudėtingumu. Pasak pareigūno, tai yra sutapimas, kad vienu metu Šakių rajono policijos komisariate atliekami net trys tarnybiniai patikrinimai. „Buvo atliekamas ir Šakių policijos komisariato veiklos patikrinimas. Jo metu buvo nustatytas atvejis, dėl kurio ir daromas tas tarnybinis patikrinimas. Kad kituose komisariatuose būtų trys patikrinimai, tai taip nėra“,- kalbėjo pavaduotojas. H. Poškevičius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.