Kaukėti plėšikai apiplėšė senolio namus

Trečiadienio vakarą, apie 23 val., kaukėti plėšikai įsibrovė į Plokščių miestelio Bažnyčios gatvėje gyvenančio 76-erių metų A. O. namą. Įžūlūs vagys senoliui pridarė tūkstantinių nuostolių.

Lapkričio 9 dieną į Plokščių kaimo gyventojo A. O. namus kaukėti plėšikai įsibrovė pro atplėštą virtuvės langą. Piktadariai, patekę namo vidun, surakino antrankiais ir pagrasino šeimininkui, kad tylėtų. Vagys pasiėmė šeimininko 200 litų vertės mobiliojo ryšio telefoną „SAMSUNG GT-E1080i“, su SIM kortele ir abonentiniu numeriu. Jie susiviliojo dviem laidiniais telefono aparatais, pasiėmė ir vyrišką juodą odinę sulenkiamą piniginę, kurioje buvo 70 litų, o iš moteriškos piniginės išsiėmė 300 litų bei voką su 4500 litų. Po plėšikų apsilankymo iš senolio namų dingo du buteliai degtinės „Lietuviška“, butelis šampano. Taip pat vagys išsinešė TV imtuvą „TV STAR T6 SD-CX“. Truputį po vidurnakčio kaukėti asmenys pasišalindami iš A. O. namų, nuėmė jam antrankius, prigrasinę nesikelti ir niekur neiti. Plokščių gyventojui padaryta 5249 litų žala.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.