Ugniagesiams ilgasis savaitgalis buvo darbingas

Ilgąjį Joninių savaitgalį ugniagesiai net keletą kartų vyko į iškvietimus. Rajone kilo ne vienas gaisras.
 
Birželio 21 dieną, penktadienį, 12.50 gautas pranešimas, kad Slavikų kaime užsidegė traktoriaus priekaboje vežami rulonai, priklausantys J. P. Gaisro metu sudegė 14 rulonų šieno, apdegė traktoriaus priekaba. Įtariama, kad gaisras kilo nuo išmetimo vamzdžio kibirkšties.

Birželio 23 dieną, sekmadienį, 0.26 val., gaisras kilo Skrynupių gatvėje, Gelgaudiškio miestelyje, pilietei T. M. priklausančiame sklype. Užsidegė iš ūkinio pastato ant žemės kaupo sukrauti seni supuvę šiaudai.

Birželio 24 dieną, pirmadienį, 0.22 val. gautas pranešimas apie kilusį gaisrą Lekėčių miestelio pakraštyje. Užsidegė UAB „Valdoreta“ priklausančios medienos atraižos, paruoštos kuro gamybai. Neatmetama galimybė, kad gaisrą galėjo sukelti jaunimas, linkęs laiką leisti prie netoliese esančio tvenkinio. Galbūt jiems pritrūko Joninių laužo...

Birželio 23 dieną policija gavo Sudargo seniūnijos seniūnės pareiškimą apie tai, kad tos pačios dienos ryte, apie 8 val., buvo pastebėta, jog sudeginta viename iš Grinaičių piliakalnių, Grinaičių kaime, Sudargo seniūnijoje, stovėjusi skulptūra iš šiaudų. Savivaldybės administracijai padaryta 1250 litų turtinė žala. Matyt, atsirado norinčių Jonines švęsti anksčiau nei suplanuotas renginys, kuriame ir turėjo būti sudeginta skulptūra.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px