Naujojo valdytojo prioritetas - atvirumas visuomenei

zebrauskis„Swedbank“ Šakių klientų aptarnavimo padaliniui jau tris savaites vadovauja 30-metis Marius Žebrauskis iš Marijampolės. Naujose pareigose jau apsipratęs valdytojas džiaugiasi ilgamečiu, profesionaliu ir šiltu kolektyvu bei tikina – sieks atvirumo visuomenei.
 
Nuotr. Nuo šiol „Swedbank“ Šakių klientų aptarnavimo skyriui vadovauja naujasis valdytojas Marius Žebrauskis.
 
Pasikeitė valdytojas

Trejus metus „Swedbank“ Šakių klientų aptarnavimo padaliniui vadovavusią, sėkmingai karjeros laiptais kopiančią Jolitą Kromalcienę pakeitė naujas, perspektyvus marijampolietis M. Žebrauskis. Kauno technologijos universitete ekonomikos magistro laipsnį įgijęs M. Žebrauskis nuo liepos 20 d. paskirtas vadovauti Šakių ir Vilkaviškio klientų aptarnavimo padaliniams.

Dabartinis padalinio vadovas sėkmingai yra dirbęs vienoje gerai Lietuvoje žinomoje draudimo bendrovėje. „Dirbdamas ankstesnėje darbovietėje turėjau ir Šakiuose nemažai įvykių, kai reikėjo įvertinti gaisruose, po audrų ar kitų įvykių patirtus nuostolius. Tai gera patirtis, kadangi bankas irgi teikia draudimo paslaugas. Iš patirties žinau, kad draustis būtina. Norėtųsi, kad dėl pačių saugumo kuo daugiau žmonių, ypač vyresnio amžiaus, draustųsi“, – sakė pašnekovas.

Vadovavimo patirties M. Žebrauskiui teko semtis įmonėje, kur vadovavo 40 žmonių komandai. „Kadangi pačiam teko vadovauti vidutinio dydžio įmonei, puikiai suprantu verslininkus ir jiems iškylančias problemas. Vadovas turi žinoti viską, kas vyksta įmonės viduje ir išorėje. Tai įtemptas ir didelės atsakomybės reikalaujantis darbas. Kiekvienas vadovas nuolat mąsto, kaip išsilaikyti konkurencinėje aplinkoje, išsaugoti esamas ir kurti naujas darbo vietas“, – apie darbinę patirtį pasakojo M. Žebrauskis.

Džiugina kolektyvas

Naujajame darbe M. Žebrauskis džiaugiasi Šakiuose ir Vilkaviškyje dirbančiais draugiškais kolektyvais. „Esu maloniai nustebintas. Banko puoselėjamos vertybės – paprastumas, atvirumas, rūpestingumas labai jaučiamas ir „Swedbank“ organizacijos viduje. Kolektyve vieni į kitus kreipiamės „tu“, esame atviri ir padedame vieni kitiems. Manau, mūsų klientai tai jaučia ir mumis pasitiki“, – tikino pašnekovas.

„Swedbank“ Šakių klientų aptarnavimo padalinyje valdytojas vadovauja penkių žmonių komandai. Čia dirbančios darbuotojos, pasak M. Žebrauskio, sukaupusios didelę darbo patirtį. „Smagu, kad visos darbuotojos turi ilgametę bankinę patirtį ir gali klientui suteikti profesionalią konsultaciją. Taip pat labai jaučiamas buvusių valdytojų įdirbis. Matau, kad šakiečiai pasitiki „Swedbank“ banku“, – džiaugėsi pašnekovas.

Kasdienėje veikloje taip pat didelis dėmesys skiriamas ir vietos bendruomenėms. „Bendraujame su rajonų valdžios atstovais, skatiname dalyvauti ir patys dalyvaujame įvairiuose bendruomenės žmonėms ir įmonėms naudinguose projektuose. Ypač didelį dėmesį skiriame jaunų žmonių finansiniam švietimui, tam organizuojame įvairius renginius mokyklose ir universitetuose“, – sakė M. Žebrauskis.

Tinkamas klientų aptarnavimas – vienas iš svarbiausių valdytojo tikslų. „Paprastumas yra viena iš „Swedbank“ vertybių, todėl klientus sutinkame šiltai, konsultuojame paprastai ir suprantamai“, – patikino M. Žebrauskis.

Šakiuose šio banko paslaugomis besinaudojantys žmonės su valdytoju kviečiami susitikti antradieniais ir ketvirtadieniais.

Giedrė Merčaitienė

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.