Reitingų lentelėje – šakiečius mokančių instruktorių pavardės

Šiemet pirmą kartą Lietuvoje DELFI, bendradarbiaudamas su žurnalu „Reitingai“, pristatė šalies vairavimo mokyklų reitingus. Paskelbta, kokie mūsų šalies vairuotojus rengiančių institucijų efektyvumo rodikliai, įkainiai bei kurių instruktorių auklėtiniai dažniausiai iš pirmo karto išlaiko egzaminus.

Atliekant Lietuvos vairavimo mokyklų palyginamąjį vertinimą buvo apklausta 30 skirtingų interesų grupių, pradedant Lietuvos vairuotojų mokymo ir kvalifikacijos kėlimo mokyklų asociacijos, Valstybinės kelių transporto inspekcijos, Valstybės įmonės „Regitra“ ekspertais ir baigiant atskirų vairavimo mokyklų vadovais, instruktoriais ir, žinoma, mokiniais.
 
DELFI paskelbė A, B ir C kategorijų geriausiųjų instruktorių sąrašus. Informacija paskelbta pagal atskiras apskritis. Marijampolės apskrities reitingų lentelėse puikuojasi ir Šakių rajono vairavimo mokyklų instruktorių pavardės. Į B kategorijos aukščiausią rezultatyvumą pasiekusių vairavimo instruktorių reitingų lentelę pateko Egidijus Klimaitis, „Žiburio“ gimnazijos vairavimo mokyklos instruktorius, ir individualios įmonės „Jono Klimo vairavimo mokykla“ instruktorius Jonas Klimas. Tai tie vairavimo instruktoriai, kurių daugiau kaip 65 proc. mokinių vairavimo egzaminą išlaiko iš pirmo karto. C kategorijos reitingų lentelėje aukščiausią rezultatyvumą pasiekė Šakiuose veikiančios vairavimo mokyklos „Važiuokime“ instruktorius Edvardas Gulevičius, kurio daugiau kaip 70 proc. mokinių vairavimo egzaminą išlaiko iš pirmo karto.

Beje, duomenys reitingų lentelėse pateikiami apie tuos vairavimo instruktorius, kurie veiklą vykdė 2013–2016 metais ir kurie 2016 m. turėjo dešimt ir daugiau mokinių.

Šakių rajone šiuo metu veikia šešios vairavimo mokyklos – Lukšių Vinco Grybo, Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos, Šakių „Žiburio“ gimnazijų vairavimo mokyklos; UAB „Rigveda“  Šakių filialas; Jono Klimo individuali įmonė; Edvardo Gulevičiaus individualios įmonės vairavimo mokykla „Važiuokime“.

Iš viso šiuo metu Lietuvoje dirba 1600 vairavimo instruktorių ir mokytojų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.