Šakiuose sumažės bankų filialų?

Ne kartą tenka išgirsti kalbas, kad DNB banko Šakių filialas netrukus bus uždarytas. Kiek šie gandai ir žmonių kalbos pagrįstos, bandė išsiaiškinti „Draugas“.

DNB bankas yra vienas iš dar dviejų esančių bankų filialų (dar yra SWED banko filialas – red.) mūsų rajone, kur gyventojai dar turi galimybę kontaktuoti su banko darbuotojais tiesiogiai ir reikalui esant jiems nereikia vykti į kituose miestuose esančius šio banko skyrius. Jei gandai pasitvirtintų, rajone apskritai liktų tik vienas banko filialas.

Šiuo metu laikinai DNB banko Šakių filialo vadovą Darių Stankaitį pavaduojanti Jurbarko filialo vadovė Nijolė Banionienė informavo, kad apie situaciją dėl banko sistemos optimizavimo DNB bankas žada pranešti po vasario 15 d. Tuomet bus priimtas galutinis sprendimas dėl tolimesnės filialų veiklos. Dabar tarp gyventojų sklandančias kalbas dėl banko filialo uždarymo Šakiuose laikinoji vadovė komentuoti atsisakė. Tai, anot jos, yra tik gandai. Kaip sako N. Banionienė, kai DNB banko atsakingi asmenys paskelbs oficialią versiją dėl tolimesnės banko filialų veiklos ar jų optimizavimo, apie tai bus informuojami tiek gyventojai, tiek kitos suinteresuotos institucijos.  

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.