Gerdžiūnuose – nauja tinklinio aikštelė

pliazo tinklinisVienintelį saulėtą šeštadienio rytą, liepos 5 dieną, jaunimas rinkosi į kasmetines tinklinio varžybas Gerdžiūnuose. Jos vyko naujoje tinklinio aikštelėje.
 
Nuotr. Šiemet varžybos buvo sėkmingesnės svečiams – pirmąją vietą laimėjo Lukšių, antrąją - Šakių komanda  “Piknik”, o gerdžiūniškių „Pamplės“ komanda užėmė trečiąją vietą.
 
Net neprasidėjus varžyboms jautėsi praeitų metų nuoskaudos, girdėjosi draugiški grasinimai, kad šiemet mes būsim geresni už jus, o tuo tarpu kiti dalyviai ramiai sėdėjo ir kūrė planus, kaip geriau sužaisti. Kadangi beveik visi žaidėjai buvo pažįstami iš ankščiau vykusių varžybų, aikštelėje atmosfera buvo puiki.

Organizatoriams buvo labai smagu girdėti, kad rajono jaunimas pavydi gerdžiūniškiams naujosios tinklinio aikštelės. Paplūdimio smėlis, naujas tinklas ir aikštelės konstrukcijos – visa tai įsigyta už naujo projekto lėšas.

Varžybos vyko ilgai, tačiau jaunimui tai nerūpėjo, nes juos užvaldė sportinė dvasia ir sveika konkurencija. Ore tvyrojusį karštį dalyviams padėjo numalšinti Gerdžiūnų verslininkų rėmėjų dovanos – ledai ir šaltas mineralinis vanduo. Laimėtojai paaiškėjo tik vakare.

Šiemet varžybos buvo sėkmingesnės svečiams – pirmąją vietą laimėjo Lukšių, antrąją - Šakių  „Piknik” komanda, o gerdžiūniškių „Pamplės“ komanda užėmė trečiąją vietą. Dalyvavo ir dvi merginų komandos iš Lukšių ir Gerdžiūnų. Pirmąją vietą laimėjo lukšietės, o gerdžiūnietės liko antros. Sportininkai buvo apdovanoti Padėkos raštais, prizininkai medaliais ir diplomais, o pirmos vietos laimėtojai išsivežė ir taurę. Visi dalyviai buvo vaišinami saldžiais arbūzais, kurie padėjo atgauti prarastą energiją.

Projekto vadovė Viktorija Puidokaitė mano, kad niekas taip nesuvienija žmonių, neįtraukia į visuomeninį gyvenimą kaip bendri pomėgiai. Ji prasitarė, kad kitais metais, jeigu bus gautas finansavimas šioms varžyboms, dalyvių gretas papildys nauji draugai iš Vilniaus ir Kauno.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.