Futbolo lygoje netrūksta įtampos ir netikėtumų

Balandžio 19 dieną sporto klubo „Audra“ futbolo manieže įvyko Atviros Šakių rajono futbolo lygos antrojo rato antrojo turo varžybos.
 
Pirmiausiai futbolo aikštelėje jėgas išbandė  GFK „Jaunimo Imperija“ ir „Spartos“ komandos, kovojančios dėl pirmosios vietos. Abi komandos siekė pergalės, tačiau po pertraukos sugrįžęs „Jaunimo Imperijos“ vartininkas Gabrielius Kamaitis, atremdamas visus varžovų bandymus įmušti įvartį, sužaidė įspūdingas rungtynes. GFK „Jaunimo Imperija“ iškovojo pergalę rezultatu 7:1 ir sukėlė intrigą prieš paskutinio turo varžybas.

Antrosiose rungtynėse susitiko „Audros“ ir FK „Gelgaudiškis“ komandos. „Audros“ komandai baimę kėlė rezultatyviausias lygos žaidėjas Donatas Rokas, tačiau šiose rungtynėse jis įmušė tik du įvarčius. Nepaisant to, žaidimas baigėsi gelgaudiškiečių pergale. Rezultatu 7:3 jie įveikė „Audros“ futbolininkus.

Trečiose rungtynėse susigrūmė kaskart vis geresnį žaidimą rodantys FK „Lekėčiai“ ir GFK „Jaunimo Imperija“, kuriai šias rungtynes buvo būtina laimėti, kad galėtų pasivyti pirmojoje vietoje esančią „Spartos“ komandą. Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo 3:0 – „Jaunimo imperijos“ naudai, tačiau FK „Lekėčiai“ nepasidavė ir antrame kėlinyje įmušė net keturis įvarčius. Tačiau tai nepadėjo jiems iškovoti pergalės, galutinis rezultatas - 7:4 GFK „Jaunimo Imperija“ naudai.

Po antrojo turo intriga dar padidėjo! Net trys komandos pradėjo kovą dėl pirmosios vietos. GFK „Jaunimo Imperija“ ir „Spartos“ komandos, surinkusios po 15 taškų, dalijasi pirmąja vieta. Joms ant kulnų lipa  FK „Gelgaudiškis“. Balandžio 26 dieną įvyks paskutinis turas, po kurio ir paaiškės, kuri iš šių komanda yra stipriausia.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.