Gerdžiūnuose – jubiliejinės tinklinio varžybos

tinklinisGerdžiūniškės Viktorija Puidokaitė ir Vėjūnė Bataitytė nusprendė, kaip suburti jaunimą, praplėsti draugų ratą bei smagiai praleisti laiką. Šiais metais Gerdžiūnuose jų iniciatyva, parašius jaunimo projektą, jau penktąjį kartą suorganizuotos tinklinio varžybos.

Nuotr. Tinklinio varžybose jėgas išbandė penkios vaikinų ir dvi merginų komandos.

Veiklios merginos džiaugiasi, kad jubiliejinis projektas, kaip ir priklauso, buvo išskirtinis. Paskutinę minutę varžybose pasiryžo dalyvauti ir dvi merginų komandos. Vaikinų komandų šiais metais tebuvo penkios.

Vaikinų kovos vyko taškas į tašką, tačiau varžybų pabaigoje išryškėjo dvi komandos lyderės. Tai lukšiečių „Projektas X“, kuriai atstovavo Aldas Cikana, Povilas Martišius ir Laimis Linertas ir gerdžiūniškių „Makavykai“, kurioje žaidė Julius Martynaitis, Justas Prekevičius bei Adomas Stanaitis. Šios komandos susirungė finale, kur po įtemptos kovos pirmąją vietą iškovojo „Makavykai“. Trečiąją vietą laimėjo „Žvejų“ komanda, kuriai atstovavo Deividas Kavaliauskas, Arnoldas Liudžius ir Audrius Laužius.
 
Po vaikinų prie tinklo stojo merginos. Nugalėtojomis tapo „Kažkas“. Komandoje žaidė Giedrė Bačkaitytė, Judita Stankūnaitė bei Rima Urbštaitė. Antrosios liko „Afroditės“ iš Lukšių. Šios komandos garbę gynė Paulina Molotokaitė, Diana Geršvaltaitytė ir Agnė Vaitkūnaitė.

Gerdžiūnų bendruomenės centro pirmininkė Jolanta Puodokienė visus nugalėtojus apdovanojo medeliais, diplomais bei arbūzais. Padėkos raštais už aktyvų dalyvavimą buvo pagerbtos „Ilguvos“ ir „Kindziulių“ komandos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.