Kaip išspręsti sveikatos problemas be vaistų?

dabkeviciusAsta GVILDIENĖ
 
Praėjusią savaitę „Savęs pažinimo studijoje“ vyko seminaras „Žmogaus aura. Mitai ir realybė“, viliojantis paslaptingumu, kaip ir visa, kas nepažinta, ko negalime apčiuopti, pamatyti. Galbūt tai ir nulėmė, kad į susitikimą su lektoriais Artūru Dabkevičiumi ir Arūnu Žabaliūnu atvyko nemažas būrys mūsų ir kaimyninių rajonų gyventojų, panorusių sužinoti, kaip galima be vaistų susigrąžinti savo fizinę ir dvasinę sveikatą.
 
Nuotr. Auras fotografuojantis A. Dabkevičius įsitikinęs, kad biolaukuose užkoduota visa informacija apie mus, mūsų gyvenimo būdą, mintis ir jausmus, stulbinamai tiksliai atspindi mūsų protinę, fizinę ir dvasinę sveikatą.
 
Fizikas, technologijos mokslų daktaras Artūras Dabkevičius, nuo mažų dienų smalsavęs, kas yra žmogus ir iš ko jis sudarytas, pabrėžė, kad mes nesame vien fizinis kūnas, kurį matome. „Nors nebuvau religingas, nelankiau bažnyčios, tačiau giliai viduje visada žinojau, kad yra kai kas daugiau, nei vien fizinė materija. Dar paauglystėje pradėjau gilintis į ezoterinius mokslus, astrologiją, transpersonalinę psichologiją, - pasakojo lektorius. – Tai davė supratimą, kad mes turime dar ir sielą, ir dvasią,  ir energijas, kurių nematome, tačiau specialių prietaisų pagalba šiandien jau galime išmatuoti.“

Žodis „aura“ –žmogaus kūną supančių subtiliųjų energinių laukų struktūra - reiškia „vėjelio dvelksmą“. Ji spinduliuoja energiją, kurioje užkoduota informacija apie žmogų, jo gyvenimo būdą, mintis ir jausmus, stulbinamai tiksliai atspindi mūsų protinę, fizinę ir dvasinę sveikatą. Apie žmogaus kūną supančias auras žinota nuo seniausių laikų. Jos kaip švytintys laukai buvo vaizduojamos visų religinių tradicijų sakraliajame mene. Įėję į bažnyčią matome paveikslus, kuriuose vaizduojami šventieji ir angelai su šviečiančiomis aureolėmis virš galvų. Jas arba visą kūną supančias liepsnas randame judaizmo (Mozė), islamo (pranašas Machometas), induizmo (Šiva), budizmo (Buda) tradicijose, Vedų, kuri turi daug dievų ir pusdievių, bei kitose Rytų kultūrose.

„Neturėtume pamiršti, kad Lietuva buvo paskutinioji Europoje apsikrikštijusi valstybė, todėl mes vis dar turime gilias ikikrikščioniškas tradicijas ir ne atsitiktinai šiandien per Kūčias valgome silkę, o  per Velykas ridename margučius. Tai mūsų senosios kultūros reliktai, - teigė A. Dabkevičius, rodydamas Prūsijos vėliavą, kurioje pavaizduoti dievai su aureolėmis. – Tad nereikia dairytis į Rytus, viską galime rasti savo protėvių kultūroje.“ Pasak jo, kai kurie dailininkai šventuose paveiksluose auras vaizdavo su  keletu sluoksnių. Kodėl? Ogi todėl, kad iš tiesų jas ir sudaro septyni subtilieji kūnai – fizinis, eterinis (energetinis), astralinis (emocinis), mentalinis (mąstymo), karminis, intelektinis ir dvasinis. Kiekvienas iš jų turi savo centrus, vadinamus čakromis.

Iš fizikos žinome, kad kiekvienas kūnas turi elektomagnetinį lauką, kurį galima išmatuoti specialių prietaisų pagalba. Nuo 2007 metų pradėjęs domėtis subtilių energinių biolaukų – auros fotografija ir galimybe  objektyviai užfiksuoti žmonių, gyvūnų, augalų biolaukus, lektorius turi įsigijęs naujausius amerikiečių ir rusų mokslininkų sukurtus ir licencijuotus biolauko diagnostikos prietaisus ir specialią programinę įrangą, su kuria galima pamatyti ir įvertinti biolauko ir čakrų energetiką.

Svečias pasakojo, kad daugiau nei prieš 70 metų sutuoktiniai Semionas ir Valerija Kirlianai pradėjo tyrinėti įvairių objektų fotografavimą aukštame dažnyje. Tai buvo laikoma tik moksliniu eksperimentu. Šiuolaikinės kompiuterinės skaitmeninės technologijos pakeitė požiūrį į šį reiškinį, praplėtė jo galimybes. Nuo 1995 metų grupė Rusijos mokslininkų iš Sankt - Peterburgo, vadovaujama prof. Konstantino Korotkovo, kūrė aparatą, kuris leistų pamatyti ir įvertinti visus žmogaus subtilių struktūrų niuansus. Po daugelio bandymų ir tyrinėjimų metų tokia „Kirliano“ metodo pagrindu veikianti aparatūra buvo sukurta ir vadinasi „GDV Camera“.

Per daugiau kaip 18 gyvavimo metų šis metodas įgavo platų pripažinimą visame pasaulyje ir šiuo metu yra naudojamas medicinoje, profesionaliame sporte ir fitnese, sanatorijose bei kurortuose, grožio industrijoje, įvairiose psichologijos ir psichoterapijos kryptyse, darbuotojų atrankoje, o taip pat fundamentiniuose ir taikomuosiuose tyrimuose - daugiau kaip 1000 pasaulinio lygio institutų, universitetų ir privačių tyrėjų, iš viso 42 pasaulio valstybėse.

Po seminaro visi norintys galėjo pasidaryti savo auros fotografijas, susipažinti su jos diagnostika,  gauti individualias konsultacijas.  Dešimties puslapių spalvotoje auros diagnostikos tyrimo ataskaitoje galima pamatyti savo auros vaizdus iš priekio, dešinio bei kairio šonų, įvertinti jos formą, simetriją, užpildymo plotą bei subalansavimą. Kuo didesnė aura, tuo labiau žmogus išsivystęs dvasiškai ir tuo stipresnis jo energetinis potencialas. Be to, iš auros fotografijos kiekvienas sužinojo apie savo psichoemocinę būklę, čakrų energinio aktyvumo ir simetrijos vertes, streso lygį ir jo įtaką sveikatos būklei, gavo išsamią informaciją apie savo energetinius resursus.

Kartu su A. Dabkevičiumi „Savęs pažinimo studijoje“ viešėjo bioenergetikas Arūnas Žabaliūnas, kuris, šalindamas neigiamas programas ir atlikdamas auros korekcijas, gali pakeisti žmogaus savijautą, virgulių pagalba surasti palankias sveikatai zonas ir geopatogeninius taškus.  „Jei bent keletą metų miegate virš geopatogeninės zonos ar praleidžiate didžiąją dienos dalį, tai slogi būsena, depresija ir įvairūs fiziniai negalavimai garantuoti, - tvirtino A. Žabaliūnas. - Nuolatinis Hartmano, Kari, Vitmano tinklų susikirtimo vietų, požeminio vandens srauto, žemes lūžių energetinis dirginimas per ilgą laiką išbalansuoją žmogaus energetinę struktūrą, prasideda įvairūs sveikatos sutrikimai ir lėtinės ligos. Perstūmus lovą į neutralią vietą, ar panaudojus neutralizatorių, galima viso to išvengti. Neutralizatorius šalina neigiamą ir praleidžia tik teigiamą energiją.“

Kaip bebūtų keista, bioenergetikas geopatogenines zonas namuose gali nustatyti ir kalbėdamas telefonu, todėl turi daug klientų užsienyje. „Paskutinį kartą nuotoliniu būdu daviau nurodymus, kur perstumti lovą žmonėms, gyvenantiems Australijoje“, - prisiminė svečias, pabrėždamas, kad jei keletą metų miegi, kai po galva yra geopatogeninė zona – depresija garantuota. Todėl, pasak jo, depresija – ne liga, o būsena, atsirandanti dėl keleto priežasčių. Pašalinus priežastis, sugrįš ir gyvenimo džiaugsmas, ir gera savijauta.

Kaip jau minėjome, viena iš depresijos priežasčių yra geopatogeninės zonos po mūsų lovomis ar darbo vietomis, kur praleidžiame didžiąją laiko dalį. Kita – mus vampyruojančios užstrigusių giminaičių dvasios, mintančios mūsų energija – kuo mums blogiau, tuo joms geriau. „Išprašius užstrigėlį „namo“, nebelieka neigiamų programų, turinčių įtakos depresijos atsiradimui, - tvirtino bioenergetikas. - Testuojant žmogų, kamuojamą depresijos, dažniausiai randamos ir kitos negatyvios programos – nužiūrėjimai, prakeiksmai, „porčios“, vampyravimas.“

Dar viena būsena, labai panaši į depresiją, – tai energijos trūkumas, apatija, irzlumas, kurią sukelia netinkama mityba ir vandens trūkumas organizme. A. Žabaliūno teigimu, netinkama mityba išveda iš pusiausvyros virškinimo sistemą ir ji pradeda sunkiai atpažinti į organizmą patekusį maistą. Todėl jo šalinimui sunaudojamas milžiniškas energijos kiekis. Sureguliavus mitybą išgeriant pakankamą kiekį vandens, organizmas pradeda gydyti pats save. Tai yra raktas į sveiką ir gerą savijautą.“

Dirbdamas su nematomais dalykais, bioenergetikas tikina, kad daugelį sveikatos problemų galime išspręsti be gydytojų - suskaudus galvai pirmiau reikėtų išgerti ne vaistų, o stiklinę vandens. Jis susirinkusiems davė daug naudingų patarimų dėl mus kaustančių baimių ir fobijų, kurias šalino akimirksniu, naudodamasis virgule.  Atrodo stebuklas, tačiau vertas to, kad, lyg burtų lazdele mostelėjus, susirinkusieji iš seminaro namo grįžo nušvitusiomis akimis.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.