Virusai koreguoja planus

Vyriausybė, reaguodama į susiklosčiusią paniką dėl koronaviruso, gripo ir kitų virusų plitimo grėsmės, siūlo atidėti masinių renginių, susibūrimų datas.
 
Į rekomendacijas atsižvelgdama savivaldybės administracija neribotam laikui atidėjo veiklos ataskaitų pristatymus seniūnijose. Kovo 11-osios renginiai vyks, tačiau raginama ne tik į juos, bet ir į kitus renginius neiti sirguliuojantiems.
 
Nacionalinės visuomenės sveikatos centro duomenimis, devintąją metų savaitę Šakių rajono savivaldybėje gripu sirgo 24 asmenys, tai kone perpus mažiau nei ankstesnę savaitę. Ūmiomis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis, lyginant dvi paskutines savaites, sergančiųjų taip pat šiek tiek mažiau – 144 (buvo 158). Daugiausiai sergančiųjų tebėra Marijampolės savivaldybėje – gripu čia sirgo  66, ūmiomis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis – 592 asmenys.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px