Rajono moksleiviai – vieni aktyviausių konkurse

Tarptautinės šeimos dienos proga du mėnesius visoje Lietuvoje vyko Valstybinės ligonių kasos ir teritorinių ligonių kasų organizuotas piešinių konkursas „Mano šeimos gydytojas“. Konkurse aktyviai dalyvavo ir rajono pradinių klasių moksleiviai.

Kauno teritorinės ligonių kasos (Kauno TLK) veiklos zonoje esančių mokyklų pradinukai siuntė savo piešinius, kuriuose vaizdavo šeimos narius ir juos gydantį šeimos gydytoją.

Kauno TLK iš 75 mokyklų (12 savivaldybių) gavo 93 vokus, kuriuose buvo 1087 piešiniai. Vieni iš aktyviausių šio konkurso dalyvių buvo šakiečiai. Iš Šakių rajono savivaldybės dešimties mokyklų gauta net 130 piešinių.
 
Gegužės 12 d. įvyko konkurso „Mano šeimos gydytojas“ jaunųjų prizininkų apdovanojimo šventė, kurios metu paskelbti Nacionalinio vaikų piešinių konkurso „Mano šeimos gydytojas“ nugalėtojai. Valstybinės ligonių kasos įsteigtais prizais apdovanoti 12 savivaldybių nugalėtojai.

Šakių rajono savivaldybės piešinių konkurso prizininku vertinimo komisijos sprendimu vienbalsiai išrinkta Šakių rajono Griškabūdžio gimnazijos antros klasės mokinė Beata Baltrušaitytė (mokytoja Oresta Naumavičienė). Ji, kaip ir kiti nugalėtojai, gavo dovanų piešimo priemonių rinkinį ir kuprinę. Kauno teritorinės ligonių kasos specialiu prizu apdovanotas Šakių rajono Lekėčių mokyklos trečios klasės mokinys Martynas Dailidė (mokytoja Jūratė Puidienė).

Penkių teritorinių ligonių kasų pagrindinių prizų laimėtojų piešiniai virto atvirlaiškiais, kurie buvo pristatyti ir išdalyti renginyje. Mažieji dailininkai spalvingus atvirlaiškius dovanos savo artimiesiems, kviesdami pasitikrinti sveikatą, pasinaudoti prevencinėmis sveikatos programomis.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.