Kriminalai (2015-04-10)

Smurtavo
Balandžio 4 dieną, apie 23 val., 40-metis Panovių kaimo gyventojas galimai sumušė savo svečią , 25-erių metų jaunuolį.
 
Balandžio 5 dieną, apie 01.00 val., namuose, esančiuose Sintautų seniūnijos Veršių kaime, prieš 50-metę motiną smurtavo 28 metų sūnus. Šakių ligoninėje moteriai diagnozuota viršutinės ir apatinės lūpų sumušimas, danties išklibinimas.
 
Balandžio 5 dieną, apie 14.50 val., namuose, Griškabūdžio seniūnijos Patamošupio kaime, 44-erių metų sugyventinis smurtavo prieš savo 40-metę sugyventinę. Įtariamasis sulaikytas.
 
Balandžio 5 dieną, apie 20 val., namuose, esančiuose Žvirgždaičių kaime, 51-erių metų sugyventinis  galimai smurtavo prieš 16-metę sugyventinės dukrą. Įtariamasis sulaikytas.
 
Balandžio 5 dieną, apie 21 val., namuose, esančiuose Griškabūdžio seniūnijos Stugučių kaime, 28-erių ir 18-os metų jaunuoliams galimai trenkė į veidą kumščiu 19- metis giminaitis. Vaikinas sulaikytas.
 
Balandžio 7 dieną, apie 20 val., namuose, esančiuose Sintautų seniūnijos Bliūkiškių kaime, brolis sudavė kumščiu į veidą savo 16-metei seseriai. Smurtautojas merginai nuskėlė dantį.

Apvogė

Balandžio 5 dieną, apie 05 val., Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Degutinės kaimo gyventojas pastebėjo, jog iš jam priklausančių traktorių MTZ-82 ir T-25 pagrobti 3 akumuliatoriai „Eurostar“ ir 60 litrų žymėto dyzelino. Nuostolis - 320 eurų.

Tą pačią dieną, apie 10 val., Kudirkos Naumiesčio seniūnijos Degutinės kaimo gyventojas pastebėjo, jog iš kieme stovėjusio jam priklausančio traktoriaus T-150K, kuro bako pagrobta 100 litrų žymėto dyzelino. Nuostolis - 87 eurai.

Balandžio 6 dieną, apie 14. 30 val., 40-metis Lukšių miestelio gyventojas, atvykęs į negyvenamą sodybą, esančią Lukšių seniūnijos Vilkupio kaime, pastebėjo, kad  buvo įsibrautą į gyvenamąjį namą ir virtuvėje išardyta viryklė bei krosnis. Taip pat iš kambario pavogtas nerūdijančio plieno medsukis, dvi metalinės 200 litrų tuščios talpos, keturi motociklo „Dniepr“ ratai su padangomis, o iš sodybos teritorijos pagrobtas tuščias bičių avilys. Sodybos šeimininkas pasigedo apie 50 vienetų metalinių kuolelių, skirtų gyvulių aptvarams aptverti, ir vaško lydymo aparato. Nuostolis - 289 eurai. Signalizacija neįrengta. Turtas nedraustas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.