Kriminalai (2016-04-22)

Smurtavo
Balandžio 17 d. policija gavo pranešimą, kad Kidulių seniūnijoje Papiškių kaime galimai neblaivus vyras (39 m.)  smurtavo prieš žmoną (34 m.).

Balandžio 17 d. policijai pranešta, kad apie 19 val. Lekėčiuose, viešoje vietoje, prieš moterį (56 m.) ir jos apginti atėjusį sūnų (24 m.) smurtavo pažįstamas vyras (41 m.).

Balandžio 18 d. apie 18 val. gautas moters (54 m.), gyvenančios Gelgaudiškio seniūnijos Skaistakaimio kaime, pranešimas, kad prieš ją namuose smurtavo neblaivus sugyventinis (48 m.).
 
Išviliojo
Balandžio 17 d. apie 21 val. Griškabūdžio miestelio gyventojai (86 m.) paskambino sūnumi prisistatęs vyras, kuris pasakė, kad sukėlė avariją, kurios metu susižalojo pats bei sužalojo nėščią moterį. Paprašė pinigų, nes kitaip jam gresia baudžiamoji atsakomybė. Maždaug po valandos į namus atvyko nepažįstamas jaunuolis, kuriam moteris atidavė 300 eurų.

Sumušė
Balandžio 19 d. policija gavo pranešimą iš Kudirkos Naumiesčio pirminės sveikatos priežiūros centro, kad kreipėsi berniukas (9 m.), kuriam diagnozuota rankų sumušimai, paviršinės kraujosruvos. Pirminiais duomenimis, balandžio 16 d. tiksliai nenustatytu laiku namuose berniukui per ranką sudavė tėvas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirė
Balandžio 20 d. apie 2 val. nakties savo namuose, Šakių seniūnijos Kuodžių kaime, rasta mirusi moteris (45 m.). Kūnas be išorinių smurto žymių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.