Per rugpjūtį rasti penki sprogmenys

Net penkis kartus išminuotojai skubėjo išvežti ir naikinti rastų atvirose teritorijose arba laukuose karo sprogmenų.

Rugpjūčio 2 d. rytą Kidulių seniūnijos Berckių kaimo miške buvo rastas 150 mm artilerijos sviedinys, kurį atvykę Kauno Juozo Vitkaus inžinerinio bataliono išminuotojai išsivežė į poligoną sunaikinti.
 
Rugpjūčio 5 d. 17.42 val. gautas pranešimas, kad sprogmuo rastas Šakių miesto Papartynų gatvėje. Buvo įvestas planas „Skydas“. Atvykę išminuotojai rastus Antrojo pasaulinio karo laikų 82 mm minosvaidžio minos sparnelius išsivežė.

Dar vieną 82 mm minosvaidžio miną, rastą Kidulių seniūnijos Šilininkų kaime, išminuotojai išsivežė į poligoną ir sunaikino rugpjūčio 20 d.

Rugpjūčio 22 d. 17.36 val. gautas pranešimas apie rastą sprogmenį Šakių seniūnijos Valiulių kaime. Laukuose rastą Antrojo pasaulinio karo laikų 82 mm minosvaidžio miną išminuotojai sunaikino vietoje.

Praėjusį šeštadienį, 16.33 val. dar vieną 88 mm minosvaidžio mina buvo rasta Sintautų seniūnijos Rūgių kaime. Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai rastą 88 mm minosvaidžio miną sunaikino vietoje.
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.