Tikrino, ar eismo dalyviai segi saugos diržus

Spalio 13 d. Marijampolės apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Šakių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai vykdė policinę priemonę – kontroliavo privalomų saugos priemonių naudojimąsi.

Praėjusį penktadienį Šaulių gatvėje Šakių mieste, prie įsukimo į lopšelį – darželį „Klevelis“, policijos pareigūnai tikrino, kaip transporto priemonių vairuotojai ir keleiviai naudojasi saugos diržais, ar laikosi vaikų vežimo automobiliuose tvarkos taisyklių, ar naudojasi mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant.
 
Per 20 minučių buvo nustatyti aštuoni asmenys, kurie nesilaikė vaikų vežimo automobiliuose tvarkos, vaikučius į darželį vežė ne tam skirtose specialiose kėdutėse.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px