Kriminalai (2011-11-18)

Vogė
Lapkričio 13 dieną, apie 11 val., Kudirkos Naumiesčio seniūnas V. Puida, nuvykęs į pilietei E. M. priklausančią sodybą, esančią Dariaus ir Girėno gatvėje, pastebėjo, kad išlaužti gyvenamojo namo dviejų langų rėmai, per kur buvo įsibrauta į vidų. Iš namo vagys pagrobė šešerias metalines krosnies dureles, tris metalines krosnies viryklių kaitvietes. Taip pat rastos sudaužytos vienerios metalinės krosnies durelės ir viena metalinė krosnies viryklės kaitvietė. Namo savininkei padaryta turtinė žala tikslinama.

Lapkričio 15 dieną Barzdų seniūnijos Gražiškių kaimo gyventojas R. D. policijai pranešė, kad lapkričio 14 dienos vakare, grįžęs namo, pastebėjo, kad buvo įsibrauta į namus. Iš jų vagys išnešė mobiliojo ryšio telefoną, televizorių, du DVD grotuvus, magnetolą, skaitmeninės televizijos ,,Gala“ priedėlį, tris nuotolinio valdymo pultus.

Dingo žmogus
Lapkričio 14 dieną, apie 16 val., Šakių policijai lukšietė A. R. pranešė, kad lapkričio 11 dienos pavakare, apie 17 val., iš namų, esančių Tatarės gatvėje, Lukšiuose, išėjo ir negrįžo jos brolis A. L. (gim. 1958 m.). Vyriškis turi psichikos negalią ir serga epilepsija.

Nukentėjo konflikto metu
Lapkričio 14 dieną, apie 23 val., į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Kidulių seniūnijos Sutkų kaimo gyventojas M. G. (gim. 1984 m.). Jam medikai nustatė įvairius kūno sužalojimus, vyriškis paguldytas į stebėjimo palatą. Kiek vėliau į medikus kreipėsi tos pačios seniūnijos Bunikių kaimo Pajotijo gatvės gyventojas V. G. (gim. 1983 m.), kuriam buvo nustatyti įvairūs kūno sužalojimai. Į medikus taip pat kreipėsi to paties kaimo gyventojas V. B. (gim. 1981 m.), kuriam irgi nustatyti įvairūs kūno sužalojimai. V. G. ir V. B. po medikų apžiūros buvo išleisti į namus. Minėtus asmenis konflikto metu Bunikių kaime sužalojo nepažįstami jaunuoliai.

Mirė
Lapkričio 15 dieną, apie 17.30 val., savo namuose, esančiuose Šakiuose, Banaičio gatvėje, rastas miręs G. Š. (gim. 1951 .). Lavonas pristatytas į Jurbarko ekspertinį poskyrį.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.