Kriminalai (2012-08-21)

Išėjo ir negrįžo
Rugpjūčio 14 dieną Šakių PK gavo Slavikų seniūnijos socialinės darbuotojos K. B. pranešimą apie tai, kad maždaug prieš dvi savaites, susipykęs su savo sugyventine I. J. (gim. 1958 m.), išėjo iš savo namų ir iki šiol negrįžo Slavikų gyventojas R. R. (gim. 1960 m.).

Sumušė

Rugpjūčio 15 dieną, apie 23 val., E. S. (gim. 1987 m.)V. Kudirkos gatvėje užpuolė ir sumušė nepažįstami jaunuoliai. Sumuštas 25-erių metų jaunuolis ryte pasigedo 450 litų.

Paėmė kreditą
Rugpjūčio 17 dieną, 9 val., Šakių PK gavo Kudirkos Naumiesčio gyventojo T. V. (gim. 1976 m.) pareiškimą apie tai, kad vasario 29 dieną, pasinaudojant pareiškėjui priklausančiais internetinės bankininkystės duomenimis, jam nežinant, jo vardu iš SMS Credit paimtas 995 litų kreditas, kuris nėra grąžintas.

Pastūmė ir sudavė ranka
Rugpjūčio 14 dieną, į Šakių PK su protokolu-pareiškimu kreipėsi vilnietis D. Z. (gim. 1974 m.), kuris pranešė, kad rugpjūčio 10 dieną, apie 19 val., jo dukrą K. Z. (gim. 2006 m.), besisvečiuojančią pas močiutę Kudirkos Naumiestyje, pastūmė ir sudavė ranka per veidą to paties namo gyventoja O. F. (gim. 1936 m.).

Grasino nužudyti

Rugpjūčio 17 dieną, apie 13.30 val., Kidulių kaimo gyventojas E. R. (gim. 1965 m.) būdamas girtas savo namuose grasino nužudyti sutuoktinę I. R. (gim. 1970 m.).
 
Nusikaltimams platinami duomenys
Rugpjūčio 17 dieną, tikrinant gautą informaciją dėl neteisėtai platinamų kreditinių kortelių duomenų, nustatyta, kad iki šių metų rugpjūčio 10 dienos piliečiui E.P. priklausančiame kompiuteryje, Kudirkos Naumiestyje, buvo laikomi bei platinami duomenys galimai tiesiogiai skirti nusikalstamų veiklų vykdymui.

Dviratininkę kliudė automobilis
Rugpjūčio 18 dieną Šakių PK gavo pranešimą iš Šakių ligoninės Priėmimo skyriaus. Šakietei M. P. (gim. 1935 m.) buvo diagnozuoti kairės rankos lūžiai, galvos sumušimas. Moteris nurodė, kad tą pačią dieną, apie 10 val., ją, važiuojančią dviračiu, prie parduotuvės „Maxima“ kliudė į stovėjimo aikštelę užsukęs automobilis. Moteris automobilio valstybinio numeriu ir markės nepastebėjo. Nustatyta, kad automobilį vairavo Bridžių kaimo, Šakių seniūnijos gyventoja R. Ž. (gim. 1965 m.). Vairuotoja buvo blaivi.

Nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi
Rugpjūčio 19 dieną, apie 6.30 val., kelio Kaunas – Zapyškis – Šakiai, Ūsų kaimo ribose, Šakių seniūnijoje, automobilis, vairuojamas šakiečio A. S. (gim. 1990 m.) nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Šio eismo įvykio metu buvo sužalotos automobilio keleivės lukšietės I. S. (gim. 1994 m.) ir Ž. G. (gim. 1994 m.). Automobilio vairuotojas iš eismo įvykio pasišalino.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.