Tęsiasi policininkų ir globotinių draugystė

Birželio 27 dienos popietę Girėnų kaimo bendruomenės sporto aikštelėje Šakių rajono policijos komisariato darbuotojai  surengė sporto šventę savo draugams - Šakių rajono vaikų globos namų auklėtiniams.
 
Kartu pasidžiaugti atėjusia vasara buvo pakviesti ir Girėnų bendruomenės vaikučiai. Nors tą dieną vasara nelepino karščiu, tačiau vėsus oras netrukdė naujoms pažintims, smagiam pasibuvimui drauge.  Šventės „Vasara, sveika“  pradžioje sveikinimo žodį  tarė  Šakių rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio vyresnioji specialistė Vida Kutkaitytė, kuri palinkėjo smagios ir saugios vasaros, papasakojo, kaip apsiginti nuo užpuolikų. Kaip fiziškai apsiginti nuo užpuolikų, parodė Kriminalinės policijos skyriaus tyrėja Aurelija Šukytė, kuri taip pat papasakojo apie savo sportinę karjerą ir ragino vaikus sportuoti.  Pasidalinę į  dvi  komandas, Šakių rajono  vaikų globos namų auklėtiniai kartu su Girėnų bendruomenės vaikais dalyvavo kriminalinių tyrimų specialistės Aušros Mockevičiūtės parengtose rungtyse - estafetėje, „Balionėlis“, „Kelio ženklai“, „Šlapia rungtis“. Kartu su vaikais rungtyse dalyvavo ir Šakių rajono policijos komisariato darbuotojos Inga Kleinytė, Aurelija Šukytė ir Virginija Kudirkienė bei būsimieji policijos pareigūnai, šiuo metu policijos komisariate atliekantys praktiką, Silvestras Skeirys, Irmida Stanaitytė ir Justas Požaitis. Pasibaigus rungtims apie saugų eismą šventės dalyviams papasakojo Girėnų kaimo bendruomenės atstovė Rima Vasaitienė, ji  dalyviams išdalijo saugaus eismo užtikrinimui skirtus atšvaitus, liemenes.

Kaip ir visada,  taip ir šį kartą, šventės pabaigoje skania tradicine grybų sriuba visus vaišino Kriminalinės policijos specialistas Viktoras Beržanskas ir Organizacinės grupės specialistai Daiva Beržanskienė bei Petras Bagdanavičius.  Smagiai praleistą popietę šventės dalyviams  primins policijos komisariato įsteigti prizai ir nuotraukos.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.