Kriminalai (2013-12-31)

Siūlė kyšį
Gruodžio 23 dieną Šakių rajono policijos komisariatas gavo Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio vyresniųjų patrulių A. U. bei A. V. tarnybinius pranešimus, kad jiems nuvykus į įvykį Barzdų seniūnijos  Buktiškių kaime, Vasaros g. gyvenantis N.S. (gim. 1992 m.) pasiūlė 100 svarų kyšį. Vaikinas sulaikytas, jam nustatytas 2 promilių girtumas.

Pavogė
Gruodžio 24 dieną Šakių rajono policijos komisariatas gavo Sintautų seniūnijos gyventojo E. G. (gim. 1988 m.) pareiškimą apie tai, kad apie 8.30 val. jis pastebėjo, jog iš nerakinto ūkinio pastato, priklausančio pareiškėjo tėvui R. G. (gim. 1966 m.) neaiškiomis aplinkybėmis dingo keturios padangos su lengvo lydinio ratlankiais. Žala - 800 Lt.

Gruodžio 28 dieną rajono policijos komisariate buvo gautas Kidulių seniūnijos, Voverių kaimo gyventojos V. P. (gim. 1965 m.) pareiškimas, kad gruodžio 27 dieną, apie 16.00 val., ji pasigedo savo piniginės, buvusios ant stalo viename iš Voverių mokyklos pastato kabinetų. Piniginėje buvo 700 litų, asmens tapatybės kortelė, 3 mokėjimo kortelės.

Sumušė
Gruodžio 25 dieną gautas pranešimas iš Šakių ligoninės priėmimo skyriaus, jog į medikus kreipėsi Klaipėdoje, Debreceno g., gyvenantis T. B. (gim. 1983 m.), kuriam buvo diagnozuotas galvos smegenų sutrenkimas. Po apžiūros vyriškis išleistas į namus. Pirminiais duomenimis, T. B apie 6.30 val. Šakių seniūnijos Zajošių kaime smūgiais rankomis ir kojomis į galvą, veidą ir kitas kūno vietas sužalojo du iš matymo pažįstami asmenys.

Gruodžio 26 dieną rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Giedručių kaime gyvenančios J. M. (gim. 1984 m.) sužalojimo. Gruodžio 25 dieną, apie 23 val. 30 min., J. M. sudavė vieną smūgį kumščiu į veidą ir sužalojo jos vyras R. M. (gim. 1986 m.). Šakių ligoninėje moteriai buvo diagnozuota viršutinės lūpos vidinės pusės mušta žaizda ir girtumas.

Prigėrė griovyje
Gruodžio 25 dieną, apie 10 val. 15 min., Griškabūdžio miestelyje, prie J. Puidoko gatvėje esančio namo, paniręs veidu į griovyje esantį vandenį, rastas negyvas griškabūdietis A. B. (gim. 1966 m.). Vyriškio mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Apgadino automobilį
Gruodžio 26 dieną rajono policijos komisariate gautas Plokščių kaime, Mėlynių g., gyvenančio K. Z. (gim. 1992 m.) pareiškimas dėl to, kad apie 20 val. prie parduotuvės „Maxima“, esančios V. Kudirkos g., Šakiuose, jį sumušė nepažįstamas asmuo. Šakių ligoninės priėmimo skyriuje jam diagnozuota dešiniojo skruosto muštinė žaizda. Įvykio metu buvo apgadintas jo motinai A. Z. priklausantis automobilis „VW Golf“ (1999 m.). Padaryta turtinė žala tikslinama.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.