„Gulbelėje“ - naujovės pirkėjams

gulbele_kortelesAsta GVILDIENĖ

Artėjant metų pabaigai „Aibės“ tinklo ir „Gulbelės“ parduotuvės, neatsilikdamos nuo didžiųjų prekybos centrų, pirkėjus pasitinka su naujovėmis. Nuo gruodžio 1 dienos „Aibės“ litus pakeis nauja lojalumo programa - paprastos ir šeimos nuolaidų kortelės „Aibė Jums“. Jų jau galima įsigyti visose „Aibės“ ir „Gulbelės“ parduotuvėse.

Nuotr. „Aibė Jums“ nuolaidų kortelių jau galima įsigyti visose UAB „Gulbelė“ priklausančiose parduotuvėse.

UAB „Gulbelė“ direktoriaus Arūno Tarnausko teigimu, metų pabaigoje „Aibės“ tinklas tapo aktyvesnis ir pirkėjams pasiūlė keletą naujovių: akciją, renkant lipdukus, su 50 proc. nuolaida įsigyti nesvylančių itališkų virtuvės indų ir „Aibė Jums“ nuolaidų korteles, kuriomis bus galima naudotis visose 38 „Gulbelei“ priklausančiose parduotuvėse „Aibė“. Dar viena naujiena, kad šių parduotuvių skaičius nuo gruodžio pradžios dar padidės – Kiduliuose bus atidaryta nauja, 39 – oji „Aibės“ parduotuvė. „Aibė Jums“ nuolaidų programa Marijampolėje ir Šilalėje veikia jau nuo rugsėjo mėnesio. Šiuo metu kortelės įdieginėjamos likusiose tinklo parduotuvėse ir pilnai pradės veikti nuo gruodžio 1 dienos.
 
Pasak A. Tarnausko, „Aibė Jums“ nuolaidų kortelės pakeis penkerius metus naudotą „Aibės“ litų lojalumo programą. Privalumas tas, kad pirkdami su nuolaidų kortele pirkėjai kaups „Aibės“ litus savo kortelėse (vieno „Aibės“ lito vertė lygi 1 Lt) ir jais galės apmokėti iki 25 proc. pirkinio sumos. Taip pat sutaupys mokėdami už prekes mažiau, nes naudosis tik specialiai „Aibė Jums“ kortelių turėtojams sukurtomis akcijomis ir pasiūlymais. Bendrovės direktoriaus manymu, „Aibės“ litų lojalumo programa nebuvo bloga, tačiau galbūt nebuvo tokia patogi kaip kortelių – gautus kvitukus reikėjo saugoti, jie pasimesdavo, pasibaigdavo galiojimas. Turintys galiojančių „Aibės“ litų pirkėjai turi suskubti juos išleisti iki gruodžio 1 dienos, kol veiks šios abi nuolaidų sistemos. Vėliau „Aibės“ litai negalios.

„Aibė Jums“ nuolaidų kortelių jau galima įsigyti visose UAB „Gulbelė“ priklausančiose parduotuvėse. Naujovė ta, kad pirkėjai gali nusipirkti paprastą (kaina 3,99 Lt) arba šeimos (4,99 Lt) nuolaidų kortelę. Skirtumas tas, kad rinkdamiesi šeimos lojalumo programą, už gerokai pigesnę kainą gaunate net dvi nuolaidų korteles, kuriose bendrai kaupiate „Aibės“ litus. Abu pirkėjai naudojasi viena sąskaita, kurios litų likutį galės visada matyti pirkinio kvite. A.Tarnauskas prasitarė, kad ateityje šios kortelės atliks daugiau funkcijų. Pavyzdžiui, tėvai galės į ją pervesti pinigų, kad vaikai galėtų apsipirkti. Aišku, tuomet bus įvestas kai kurių prekių (tabako ir alkoholio) apribojimas. Šiuo metu tokia paslauga gali naudotis tik bendrovės darbuotojai. „Aibė Jums“ nuolaidų kortelių per pirmąjį pusmetį planuojama išplatinti apie 40 tūkst.

„Tai naujas darbas, nauja patirtis ir džiaugsmas, kad gali šalia gyvenantiems pirkėjams pateikti kažką naudingo ir įdomaus, - nuomone dalijosi bendrovės direktorius. – Dirbame dėl klientų ir jaučiame pasitenkinimą, kad jie visas naujoves priima palankiai. Kadangi šalia mūsų veikia dideli prekybos centrai, turime stengtis neatsilikti ir tapti lygiaverčiais, kitaip išlikti konkurencingais būtų neįmanoma.“

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.