Padidėjo vairavimo kursų tarifai

Lapkričio 28 dienos posėdyje rajono savivaldybės taryba, atsižvelgdama į Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos direktoriaus Romo Eikevičiaus prašymą, pritarė mokyklos teikiamų paslaugų tarifų didinimui.
 
Nuo šiol motorinių transporto priemonių B kategorijos vairavimo teorinio (40 val.) ir praktinio mokymo kursai (30 val.) Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos moksleiviams kainuos 250 Lt daugiau, t.y. 750 Lt, o už kiekvieną praktinio vairavimo valandą teks mokėti  po 12 Lt.  Nors, pasak R.Eikevičiaus, gimnazija kol kas neorganizuoja vairavimo kursų suaugusiems, tačiau tokią galimybę jau numatė ir, atsiradus poreikiui, galės šią paslaugą teikti. Motorinių transporto priemonių B kategorijos vairavimo teorinio (40 val.) ir praktinio mokymo kursai (30 val.) suaugusiems asmenims čia kainuotų 900 Lt, o kiekviena praktinio vairavimo valanda atsieitų po 12 Lt. Be to, tiek moksleiviams, tiek ir suaugusiems už degalus teks susimokėti atskirai – pagal tos dienos kainas.

Surinktos lėšos bus panaudojamos gamybinio mokymo meistrų atlyginimams, transporto priemonės techninei priežiūrai, tepalų, atsarginių detalių ir metodinės medžiagos įsigijimui.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.