Šakių jaunimas kvietė įjungti šviesą

ijunk sviesa slalomasJau tradiciniu tapęs renginys „Įjunk šviesą“ šeštadienį subūrė jaunus žmones iš viso rajono. Nusiteikusiems gerai praleisti laiką buvo ką veikti – visą dieną vyko įvairios sporto varžybos, o vakare prie Valiulių tvenkinio renginį užbaigė koncertas.
 
Nuotr. Greičiausias RWD (galu varomi ratai) klasėje buvo K. Jankauskas.
 
Šventės renginiai vyko nuo ankstaus ryto. Jaunimo kūrybos ir sporto centre nuo devynių valandų ryto į krepšinio varžybas 3x3 rinkosi komandos ir jų sirgaliai. Grupėje iki 18 metų nugalėjo komanda „Trigada“. Antrąją vietą užėmė „Gasparas Gurskis“, o trečiąją – „Vitka return“. Grupėje nuo 18 metų pergalę iškovojo „Kita svajonių komanda“. Antri liko „Vitka reurn“, o treti – „Velniai“.
Popiet „Varpo“ mokyklos kieme savo jėgas išbandė automobilių slalomo rungties dalyviai. FWD rungtį laimėjo Mantas Sprainaitis. Antroji vieta atiteko Artūrui Marcinkevičiui, o trečioji – Mindaugui Šimkevičiui. RWD rungtyje nugalėjo Kęstutis Jankauskas. Antrąją vietą užėmė Marius Savukaitis, o trečiąją – Marius Sutkus.

Neilgai trukus prasidėjo ir tinklinio varžybos 3x3 Valiulių tvenkinio poilsiavietėje. Nugalėtojais tapo komanda „Lapė“. Antri liko komanda „Nuogi ant slenksčio“, o treti – „Žiedas“. Vakare prie Valiulių tvenkinio buvo apdovanoti visi varžybų nugalėtojai.

Jau nuo ketvirtos valandos prie Valiulių tvenkinio pastatytoje scenoje skambėjo muzika. Nepabūgusiems šalto oro šventės dalyviams grojo Anton Savicky, Cube Killer, Simonas Kuoga, Interno ir kiti Lietuvos DJ asociacijos nariai. Vakarinę renginio „Įjunk šviesą“ dalį, kurios daugelis laukė su nekantrumu, aptemdė audros debesys. Paprastai vasaros pabaigoje organizuojama šventė šiais metais perkelta į liepos vidurį, nes tikėtasi, jog oras nesutrukdys gamtoje švęsti iki pat ryto.

The Others - party makers surengė smagią ir kokybišką šventę Šakių jaunimui. Tarp pasirodžiusių vakarinėje dalyje – Raimondas Vanagas, Electronic I, Dj Mindaugelis. Suskambėjusi SEL daina „Lyja“ buvo pranašiška – per dainos pakartojimą danguje blyksint žaibams šventę nutraukė lietus, o gelbėjant įrangą nuo audros, scena paskendo tamsoje. Galbūt neatsitiktinai šventės skelbimas virš V. Kudirkos gatvės Šakiuose visą savaitę kvietė į renginį „Išjunk šviesą“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.