Slavikiečiai linksminosi miestelio šventėje

slavikai sventeŠiemet Slavikų miestelio šventė įvyko liepos 25 d. skvere prie laisvalaikio centro. Šventė, vykusi Šv. Onos atlaidų išvakarėse, sulaukė daug slavikiečių ir svečių. Todėl organizatoriai – Slavikų seniūnijos ir laisvalaikio centro darbuotojai bei aktyvūs bendruomenės žmonės – džiaugiasi pavykusiu renginiu.
 
Nuotr. Slavikų miestelio šventėje ir mažiesiems miestelio gyventojams netrūko pramogų, viena iš jų – muilo burbulų šou.
 
Šventę pradėjo vietiniai saviveiklininkai – Slavikų kaimo kapela. Laukdami Mamų ir dukrų kvarteto koncerto, susirinkusieji dalyvavo įvairiuose žaidimuose: grožėjosi muilo burbulų šou, išbandė rankos taiklumą, kalė vinis. Šioje rungtyje dalyvauti nepabūgo ir šventės svečias Seimo narys Mindaugas Bastys, kuris šventės metu įteikė padėką Auksei Kriščiokaitienei už aktyvų dalyvavimą Slavikų seniūnijos bendruomenės gyvenime.

Slavikų seniūnijos bendruomenės centras kartu su Zanavykų muziejumi antrus metus dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2015“. Tai penktas slavikiečių organizuotas renginys, kuriame skatinama saugiai elgtis kelyje. Šventės dalyviai galėjo pasigrožėti Slavikų pagrindinės mokyklos pradinukų piešiniais saugaus eismo tema, buvo dalijamos šviesą atspindinčios priemonės.

Šventės dalyvius aplankė ir viešnios – čeraunykės iš Tarpučių. Džiugu, kad rajono bendruomenės bendrauja, dalyvaudamos vienos kitų renginiuose, pristatydamos savo veiklą, verslą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.