Bendruomenė jubiliejų šventė kukliai

gotlybiskiai sausainiai
Gotlybiškietė Lina Visockienė prie bendruomenės centro gimtadienio prisidėjo kepiniais – iškepė meduolinių sausainukų su bendruomenės logotipu. Asmeninio archyvo nuotr.


Vasario 28 d. Gotlybiškių bendruomenės centras, turintis 35 narius, atšventė savo 10-ąjį gimtadienį.
 
Bendruomenės pirmininkas Marius Martinkaitis pasakojo, kad bendruomenės jubiliejaus šventės surengti dėl karantino apribojimų negalėjo, tačiau bendruomeniečiai neliko užmiršti.

„Keletas entuziastų nutarėme nustebinti ir pasveikinti bendruomenės narius ir tuos, kurie aktyviai prisideda prie jos veiklos, nors ir nėra jos nariai. Visiems buvo netikėta“, – sakė M. Martinaitis.

Jis pasakojo, kad šiai progai Rūta Čiečkiūtė pagamino 40 atvirukų, Lina Visockienė iškepė 40 meduolinių sausainukų su bendruomenės logotipu, taip pat buvo sukurtas filmukas apie bendruomenės renginius. Dvi bendruomenietės, laikydamosi visų karantino reikalavimų, ne tik pasveikino ir įteikė paruoštas dovanėles, bet ir paprašė, kad parašytų linkėjimą bendruomenei. Taip pat reikėjo atsakyti į klausimus, kiek metų bendruomenei, kas dirba Gotlybiškių bibliotekoje, kokie kaimų pavadinimai pažymėti Gintauto Greičaičio skulptūroje ir pan. Už teisingus atsakymus buvo įteikti papildomi prizai.

„Linkėjimuose žmonės rašė, kad gyvuotumėm ilgai ilgai, kad lydėtų sėkmė ir gražūs darbai. Visi norėjo greičiau susitikti nesibaiminant viruso. Nors šventė kukli, ji visuomenei maloni ir naudinga. Juk jos metu gilinomės į platesnį savo krašto pažinimą“, – pasakojo bendruomenės pirmininkas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.