Dovanojo šypseną seneliams

dovanoju sypsenaMėnesio pradžiose startavusi gerumo akcija „Dovanoju šypseną“ prieš pat didžiąsias metų šventes pasiekė finišo tiesiąją. Praėjusį šeštadienį gausus aktyvių asociacijos „Mano Šakiai“ jaunų žmonių būrys su dovanomis ir akcijos metu suaukotais maisto produktais pasklido po visą rajoną – lankėsi prasčiau gyvenančių, vienišų senelių namuose.
 
Nuotr. Kalėdų seneliu persirengęs M. Tarnauskas kartu su „Mano Šakiai“ komanda ir S. Vasaitiene (kairėje) lankė sunkiau besiverčiančius rajono gyventojus.
 
Pasak asociacijai „Mano Šakiai“ vadovaujančio Mindaugo Tarnausko, kad parama pasiektų tuos, kuriems ji yra labiausiai reikalinga, jaunimas jau antrus metus bendradarbiauja su Šakių neįgaliųjų sąjungos pirmininke Stase Vasaitiene ir pagrindiniais akcijos rėmėjais UAB „Gulbele“ bei UAB „Lauksva“.

Praėjusį šeštadienį akcijos organizatoriai suspėjo aplankyti apie 30 senolių ir sunkiau besiverčiančių šeimų, gyvenančių Šakiuose, Lukšiuose, Gelgaudiškyje, Plokščiuose, Žvirgždaičiuose, kurioms įteikė po didelį krepšį maisto produktų bei „ Gulbelės kepyklėlės“ iškeptus kalėdinius pyragus.

M. Tarnausko teigimu, toks sunkiau besiverčiančių žmonių lankymas bus tęsiamas ir toliau, jis pats asmeniškai žada ieškoti galimybių ir finansų pagerinti kai kurių senolių buitį. „Tik susitikęs su tokiais žmonėmis, pamatęs jų skurdų gyvenimą susimąstai, kokia yra negailestinga senatvė, - atviravo akcijos organizatorius. – Tada norisi kiek įmanoma daugiau jiems padėti.“

Dėkodami visiems geros valios žmonėms, kurie prisidėjo prie akcijos „Dovanoju šypseną“, aktyvūs asociacijos „Mano Šakiai“ nariai linkėjo visiems rajono gyventojams gražių ir šiltų Šv. Kalėdų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.