Naujas direktorius – tik po teismo sprendimo

Meras Juozas Bertašius, paklaustas, ar ieško nuolatinio administracijos direktoriaus, patikino, kad jokie sprendimai ir siūlymai nebus priimami iki gruodžio 15 d., kol nebus paskelbtas Lietuvos apeliacinio teismo nuosprendis vadinamoje „smėlio“ byloje.

„Ką aš galiu pasakyti, kol nežinau Apeliacinio teismo verdikto? Kai jis bus paskelbtas, žinosiu, kur turiu būti ir kuriuo keliu eiti“, – sakė rajono vadovas.

Iki tol, pabrėžė meras, jokių pasiūlymų ar sprendimų dėl administracijos direktoriaus priimta nebus.
 
„Negaliu užbėgti įvykiams už akių“, – sakė J. Bertašius ir akcentavo, kad darbai savivaldybėje vyksta ir be administracijos direktoriaus.

Jis teigė, kad laikinai administracijos direktoriaus pareigas einanti pavaduotoja Inga Cibulskienė dirba ne ką prasčiau nei buvęs direktorius ir meras nemano, kad reikia skubinti įvykius.

„Ar čia kažkam striokas, ar kaip. Darbai negriūva, su pavaduotoja puikiai randame kalbą, sprendžiame kylančias problemas“, – ne kartą kartojo J. Bertašius.

Visgi jis pripažino, kad galimo pretendento dairosi, nors kandidatų nėra daug.

„Iš klaidų pasimokėme ir dabar tai turėtų būti vietinis žmogus. Prioritetai – kad turėtų darbinės patirties ir ūkišką mąstymą“, – mintimis dalijosi rajono vadovas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.