Pergalingas „Vyčio“ savaitgalis

Penktadienį  Šakių „Vyčio“ komanda iškovojo sudėtingą pergalę prieš Panevėžio „Lietkabelį-2“, o šeštadienį namuose užtikrintai įveikė į svečius atvykusią „Šilutę“.

„Vyčio“ pergalė prieš Panevėžio „Lietkabelio-2“ ekipą 68:63 (22:14, 14:17, 14:13, 18:19) ant plauko buvo pakibusi ketvirtajame kėlinyje, kuriame varžovai įgavo 2 taškų persvarą. Ją išlygino Karolis Brusokas. Lemtingą tritaškį, likus 18 sekundžių iki varžybų pabaigos, pataikė Dominykas Domarkas. Šeimininkai buvo priversti prasižengti, bet baudas sėkmingai sumetė Paulius Beliavičius. Rezultatyviausiai šakiečių komandoje žaidė Marijus Užupis 15 (8 atk. kam.), Dominykas Domarkas 14, Paulius Beliavičius ir Taurantas Tamošiūnas – po 11.
 
Šeštadienį vykusiose varžybose namuose „Vyčio“ komanda 101:74 (19:18, 19:16, 32:20, 31:20) nugalėjo „Šilutę“.

Nors šilutiškiams buvo pavykę priartėti (34:38), po didžiosios pertraukos „Vytis“ atsiplėšė svariu skirtumu – 70:54. Per paskutinį ketvirtį Marijaus Užupio vedamas „Vytis“ galutinai įrodė savo pranašumą. Prie 13-osios Vyčio pergalės daugiausiai prisidėjo M. Užupis 27 (8 atk. kam.), D. Domarkas 20, P. Beliavičius 15 (7 rez. perd.).

„Vytį“ palikęs komandos lyderis Dovydas Redikas grįžo į Lietuvos krepšinio lygą ir žais Pasvalio „Pieno žvaigždėse“.

Turnyrinėje lentelėje tarp 14 komandų Šakių „Vytis“ (13 pergalių, 7 pralaimėjimai) užima 3-ąją vietą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.