Ralyje „Aplink Lietuvą“ – ir šakiečių pergalės

glikas ralis
Geriausią suminį rezultatą net trijose įskaitose su VAZ 2105 pasiekė Šarūno Gliko ir Tado Bakio ekipažas. Jiems įteikta Susisiekimo ministro Mariaus Skuodžio taurė. A. Brazaičio nuotr.

Sekmadienį sostinės S. Daukanto aikštėje finišavo tradicinis ralis „Aplink Lietuvą 2021“, kurio dalyviai varžėsi dėl garbingiausio trofėjaus kiekvieno sportininko kolekcijoje – Prezidento taurės. Tradiciškai šiose varžybose rungiasi ir varžovams nosis šluosto ir mūsų kraštiečiai.
 
Trečiąją absoliučios įskaitos vietą iškovojo Tomas Kažemėkaitis su Sauliumi Šuopiu, vairavę BMW 325 ir džiaugęsi Švietimo, mokslo ir sporto ministrės taure, kurią jiems įteikė viceministras Linas Obcarskas. Jie nugalėtojams pralaimėjo 4 min. 3,8 sek.

Geriausią suminį rezultatą net trijose įskaitose su VAZ 2105 pasiekusį Šarūno Gliko ir Tado Bakio ekipažą pasveikino ir savo taurę įteikė susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Šiame ralyje startavo 55 ekipažai, o finišavo 39. 1180 km ralio maršrute, einančiame per 27 miestų ir savivaldybių centrus, vyko ir atskirų etapų lenktynės.

Trijų dienų ralis „Aplink Lietuvą 2021“ šiemet neeilinis – 30-asis, juos nuo pat pirmojo rengia Lietuvos automobilių klubas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.