Apdovanojo geriausius

audros padekosVasario 8 d., kavinėje „Kiba“ vyko, jau tradiciniu tapęs, geriausių sporto klubo „Audra“ sportininkų ir rėmėjų pagerbimo vakaras.
 
Nuotr. Tradicinio renginio metu sporto klubas „Audra“ apdovanojo geriausius sportininkus bei klubo rėmėjus.
 
Šventės metu už aukštus sportinius pasiekimus Padėkos raštais buvo apdovanoti šie klubo sportininkai: Mantas Stanaitis - III vietos LR jaunučių sporto žaidynių laimėtojas, Gabija Kneižytė - Lietuvos moksleivių dziudo pirmenybių nugalėtoja, Linas Sniečkus - III vietos Lietuvos moksleivių dziudo pirmenybių laimėtojas, Rita Smelstoriūtė - III vietos LR jaunučių sporto žaidynių laimėtoja, Tautvydas Riauza - III vietos Lietuvos jaunučių U-15 dziudo pirmenybių laimėtojas, Deimantas Sluoksnaitis - III vietos Lietuvos jaunučių U-15 dziudo pirmenybių laimėtojas, Almantas Liepuonis - III vietos Lietuvos jaunių U-17 dziudo pirmenybių laimėtojas, Saulius Švilpa - III vietos Lietuvos dziudo pirmenybių laimėtojas, Marius Lekečinskas - III vietos Lietuvos jaunių ir jaunimo jėgos trikovės čempionato laimėtojas, Julius Konteikis - III vietos Lietuvos brazilų dziudžitsu čempionato laimėtojas, Eimantas Vosylius - II vietos Lietuvos atviro dziudžitsu čempionato laimėtojas, Tautvydas Antanaitis - Lietuvos sambo studentų čempionato II vietos laimėtojas, Valdas Morkevičius - Lietuvos sambo čempionato nugalėtojas, Neringa Gudiškytė - Žebrauskienė - Lietuvos studentų dziudo čempionato „Universiada 2012“ III vietos laimėtoja ir Aurelija Šukytė -Pasaulio studentų sambo taurės varžybų III vietos laimėtoja.

Padėkos raštai už gerą sportininkų paruošimą, siekiant aukštų sportinių rezultatų įteikti ir klube dirbantiems sporto treneriams Rimantui Simokaičiui, Juliui Konteikiui ir Petrui Markevičiui.

Dėmesys ir Padėkos žodžiai renginio metu buvo skiriami klubo rėmėjams. Gražių žodžių negailėta ir šventės organizatoriui, klubo prezidentui Kęstučiui Smirnovui.            
      
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.