Lipdukai nagams – ką žinoti ?

lipdukai-nagams
Vienas iš saugiausių manikiūro būdų yra nagų lipdukų naudojimas. Jų pačių įvairiausi raštai ir autentiški dizainai pavers jūsų pirštų galiukus šedevru.

Tai lipdukai ant nagų , kurių viename plote yra klijų sluoksnis, o kitame - dizainas. Nuotraukos paviršius yra blizgus, lygus.
 
Nagų lipdukai padidina nagų paskirtį. Juos gausite iš anksto išpjautomis formomis, kurios padengia visą nagą. Jie taip pat būna lipdukų arba aplikacijų, kurios papildo dabartinę jūsų nago išvaizdą iliustracija ir dizainu.

Nagų lipdukų naudojimo privalumai

1. Profesionali išvaizda. Vienas iš pagrindinių nagų lipdukų privalumų yra tai, kad jūsų nagai visada atrodys taip, tarsi būtumėte ką tik atvykusi iš profesionalaus salono. Lipdukas labai lengvai ir vienodai priglunda prie nago, gražiai laikosi ir gražiai atrodo kiekvieną dieną.

2. Toks manikiūras yra gerokai greitesnis nei įprastas. Jums nereikia gaišti laiko laukiant valandų valandas, kol lako sluoksnis išdžius.

3. Juos galima pritvirtinti ne tik prie nuvalytos nago plokštelės, bet ir prie bet kokios kitos dangos. Jei staiga jums gali atsibosti dizainas ir stilius su geliniu laku, galite jį pakeisti lipduku.

4. Jis niekada nepraras spalvos nuo šviesos ir vandens poveikio. Ant lipduko esantis dizainas nepašalinamas; jis ir toliau išlieka labai aiškus ir ryškus net po kelių dienų nuo užtepimo.

5. Lipdukai taip pat apsaugo nagus nuo pažeidimų, sukuria papildomą ekraną nuo išorinio poveikio, pavyzdžiui, sausumo, atplaišų, įbrėžimų.

6. Jūsų nagai niekada nesusidurs su chemine žala, kaip naudojant įprastą dangą. Jie negelsta, kaip tai daro bet koks stipraus atspalvio lako sluoksnis.

Nagų lipdukų naudojimo trūkumai

1. Kad ir kokia įvairi būtų kolekcija, nagų lipdukų vaizdai išlieka riboti.

2. Lipdukais prekiaujama ne visose nagų parduotuvėse ir salonuose.

3. Jų negalima įsigyti tam, kad ateityje būtų galima naudoti kaip laką. Mada kaip nuotaika greitai keičiasi, ir visiškai naujas stilius po mėnesio gali pasirodyti nuobodus ir nepopuliarus.

Ar nagų lipdukai yra sveika?

Ar nagų lipdukai yra saugūs? Geros naujienos: Nagų lipdukai yra visiškai saugūs jūsų nagams. Kadangi nagų lipdukus galima nulupti nepažeidžiant nagų, jie visiškai nekenksmingi. Viena geriausių nagų lipdukų savybių yra ta, kad jie yra pigiausias manikiūras, nes rinkiniai kainuoja vos kelis eurus.

Ar nagų lipdukai apsaugo nagus?

Naudojant pusiau gelinius nagų lipdukus galima apsaugoti natūralius nagus nuo įprasto kasdienio nusidėvėjimo. Tokiu būdu - jūsų natūralus nagas turi laiko atgauti jėgas ir lengvai nesulūžti.

Kiek laiko galite nešioti nagų lipdukus?

Galite tikėtis, kad prispaudžiami nagai, kuriems naudojami lipnūs klijai, laikysis maždaug savaitę, o lipdukai gali būti klijuojami tris-penkias dienas, nors yra prekių ženklų, kurie, kaip prisiekia moterys, laikosi taip pat ilgai, kaip ir klijų versijos.

Užs.Nr.d-0351

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.