Ištraukiamo oro šilumos siurbliai – tobulam būsto mikroklimatui

oro silumos siurbliai1
Gera gyventi tokiuose namuose, kuriuose visus metus yra Jūsų organizmui labiausiai tinkamas mikroklimatas. Jokio skirtumo, ar lauke sninga, ar labai kaitriai  šviečia saulė – patikima įranga pasirūpins Jūsų komfortu bei užtikrins gerą savijautą bei sveikatą visus metus.
 
Viena dažniausiai minimų įrangų yra ištraukiamo oro šilumos siurbliai, kurie vis dažniau pasirenkami kaip alternatyva ne tik naujos, tačiau ir senos statybos namuose. Detaliau susipažinti bei įsigyti galite Namams24 prekybos vietoje.

Kas tai yra?

Ištraukiamo oro šilumos siurblių taikymas gyvenamojo tipo namuose išsiplėtė paskutiniu metu. Žmonės ieškojo įrenginių, kurie ne tik našiai tarnautų visus metus, tačiau ir leistų neskyrus  daug dėmesio bei laiko džiaugtis įrangos funkcionalumu ir galimybėmis.

Šie siurbliai tarnauja visus metus, kadangi jie ne tik šildo, tačiau ir vėsina, galiausiai, ruošia karštą vandenį. Specialistai dažnai įvardija, kad tai yra vienas patogiausių įrenginių būsto mikroklimatui užtikrinti. Tai leis žmogui patalpose jaustis gerai ir dėl temperatūros svyravimų neteks susidurti su sveikatos problemomis.

Kai norisi sutaupyti

Natūralu, kad renkantis būsto mikroklimato įrenginius daug dėmesio skiriama sistemos eksploatacinėms išlaidoms. Daugelis lietuvių sutinka mokėti brangiau už pačią įrangą, tačiau vėliau džiaugtis kur kas pigesniu jos išlaikymu. Ši sistema atitinka šiuos lūkesčius, kadangi galima sutaupyti net iki 70 procentų energijos, kuri anksčiau buvo skirta būsto mikroklimato kūrimui.

Juolab, patogu, kad viena įranga veikia visus metus. Kai kurie namuose derina dujinius katilus arba kieto kuro katilus su oro kondicionieriais. Tokios sistemos ne tik reikalauja daugiau vietos, tačiau ir jų įsigijimas – brangus. Kur kas paprasčiau yra rinktis inovatyvias įrangas, kurios pasižymi daugiafunkcionalumu ir galimybėmis.

Įrangos galimybės ir pritaikomumas

Mitas, kad šilumos siurbliai yra tinkami tik tuose namuose, kurie yra naujos statybos. Senos statybos būstuose, kurie yra gerai apšildyti – ištraukiamo oro šilumos siurbliai tarnaus lygiai taip pat našiai, svarbiausia, mažomis investicijomis.  Daugeliui žmonių svarbu tai, kad ši įranga geba aptarnauti net ir labai dideles patalpas. Štai jeigu šilumos siurbliai oras-oras dažniausiai rekomenduojami būstams iki 100 kvadratinių metrų, tai  mūsų aptariama įranga (radus tinkamo galingumo) gebės aptarnauti namus net iki 200 kvadratinių metrų bei veikti esant labai žemai temperatūrai.

Svarbiausia yra investuoti į patikimos kokybės siurblius. Įsigykite juos legaliai prekiaujančiose prekybos vietose, kurios įrangai teikia garantijas. Galėsite būti ramus dėl siurblio kokybės, o atsiradus kokiems nors gedimams – jie bus nemokamai sutvarkomi.

d-0493

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.