Kriminalai (2023-07-18)

Smurtavo
Liepos 13 d. 15.54 val. gautas pranešimas, kad Sudargo sen. Grinaičių k. Lauko g. namuose, žodinio konflikto metu, neblaivi moteris (gim. 1963 m.) galimai smurtavo prieš vyrą (gim. 1963 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str.
 
Dingo
Liepos 13 d. gautas vyro pareiškimas, kad nuo šių metų birželio 27 d. nėra galimybės susisiekti su sūnumi (gim. 1988 m.), kuris nuo šių metų birželio 10 d. yra išvykęs dirbti į Vokietiją. Pradėta asmens paieška.
Liepos 14 d. gautas moters pareiškimas, kad nuo šių metų liepos 5 d. nėra galimybės susisiekti su vyru (gim. 1983 m.), kuris nuo šių metų liepos 3 d. su sunkiasvore transporto priemone „Renault Premium“ yra išvykęs dirbti į Švediją. Pradėta asmens paieška.
Liepos 17 d. gautas pranešimas, kad liepos 15 d. apie 19 val. iš namų, esančių Gelgaudiškyje Nendrių g., išvyko ir iki šiol negrįžo vyras (gim. 2000 m.). Požymiai: vidutinio kūno sudėjimo, 180 cm ūgio, rudos spalvos plaukų, ant kairės rankos vidinėje pusėje virš riešo turi tatuiruotę. Vilkėjo juodos spalvos džinsus, įvairių spalvų marškinėlius, juodos spalvos sportinius batus.
Liepos 17 d. gautas pranešimas, kad liepos 15 d. apie 12 val. iš namų, esančių Šakiuose Kęstučio g., išvyko ir iki šiol negrįžo vyras (gim. 2002 m.). Požymiai: vidutinio kūno sudėjimo, 180 cm ūgio, tamsiai rudos spalvos plaukų. Vilkėjo tamsios spalvos šortus, baltus marškinėlius, šviesios spalvos sportinius batus, juodos spalvos kepurę su NIKE užrašu.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.